BLLOC Pametni poslovni telefon za one koji
žele što manje vremena provesti
uz telefon

Blloc utjelovljuje svu snagu crno bijelog.

Oni koji su osmislili Blloc znaju zašto su poslovni uredi, radna mjesta, prostori za sastanke i slično u većini slučajeva jednostavni, dosadni, sterilnih boja i nezanimljivi? Naravno, osim onih nekoliko primjera mladih, progresivnih, sretnih, tobogan ureda.

Uglavnom razlog tome je što takav ambijent ima manje vizualnih distrakcija, ometanja te se u njemu lakše i bolje koncentriramo na posao.

Sve je više ljudi diljem svijeta svoje iPhone (i Android) uređaje krenulo prilagođavati u smjeru takvog poslovnog ambijenta.

Jedan pak od prvih koraka je pretvaranje ekrana u monokromatski prikaza. Manje boja, manje distrakcija.

Prema mišljenju određenog dijela tehnološki osvještenije publike crno bijeli, odnosno sivi prikaz izaziva manje stimulacija, a na čemu se baziraju upravno glavni igrači u tome, Instagram i Facebook, te se lakše i kvalitetnije usredotočujemo na posao.

Taman u očekivano vrijeme, a s laganim porastom trenda ovih pametnih uređaja, na tržište dolazi Blloc. Pametni uređaj nevidljivog ekrana zbog kojeg manje vremena provodite po raznim nepotrebnim mjestima.

 

Crni ekran koji ne troši energije za vlastiti prikaz već prikaz samo bitnog omogućuje 3100 mAh bateriji da nadživi većinu konkurencije na tržištu.

Što pak znači da ćete uređaj duže koristiti kao 13 megapikselnu Sony kameru, s 4K videom, 4 gigabajta memorije, 64 gigabajta dodatnog spremišta, Bluetooth 4.0 te brzim USB-C punjačem.

A za razliku i od najnaprednijeg iPhone uređaja ovaj ima priključak i za slušalice.

Root, početna stranica Blloca je upravo onakva kakvom je i očekujemo. Minimalistična, jednostavna, crno bijela. Logična. Lišena nepotrebnog.

Korisnik je efikasniji, usredotočeniji na ono bitno, rješavanje zadataka, a opet sve su smetnje tu Facebook, Messenger, WhatsApp, Slack, … Instagram.

“Umjesto višestrukih distrakcija usmjereni smo fokusu. Umjesto fragmentirane komunikacije težimo kontinuitetu i fluidnosti”, kažu u Bllocu. “Rezervacija leta, vremenska prognoza, Uber, poruke, zadaci, pozivi sve se događa na jednom mjestu, u Rootu”.

BLLOC Pametni telefon za nas koji želimo što manje vremena provesti uz telefon
BLLOC Pametni telefon za nas koji želimo što manje vremena provesti uz telefon

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.