BEZ PREMCA Jack Daniel’s Limited Edition Indian Scout Bobber

Što imaju Jack Daniels, Indian Scout i Klock Werks zajedničko?

Svakom gospodinu ili dami koji preferiraju vjetar u kosi ili bradi i vožnju na dva kotača pojmovi kao što su Jack Daniels, Indian Scout i bobber izazvat će trnce po rukama. Jer upravo su ta tri pojma spojena u jedno. Konkretno, u jedan, nećemo pretjerati ako kažemo, bolesno dobar motocikl. I tako već tri godine zaredom.

Snage su naravno udružili prva američka tvrtka za proizvodnju motocikala Indian Motorcycle te američka prva registrirana destilerija u SAD Jack Daniel’s. Rezultat te kolaboracije je Jack Daniel’s Limited Edition Indian Scout Bobber.

Inače ove dvije tvrtke već treću godinu zaredom neprekidno surađuju s tvrtkom Klock Werks Kustom Cycles kako bi kreirali limitirane inačice motocikala.

Ove su godine inspiraciju dobili od vatrogasne brigade Jack Daniels te njihovim jedinstvenim i prepoznatljivim zlatno crnim vatrogasnim vozilima.

Proizvedeno će biti svega 177 Jack Daniel’s Limited Edition Indian Scout Bobber motocikala, a svaki će biti prepoznatljiv upravo po zlatno crnim elementima, s time da pod zlatno doista mislimo na zlato. 24 karatno zlato koje će krasiti spremnik goriva te blatobrane.

Svaki Jack Daniel’s Limited Edition Indian Scout Bobber prodavat će se po cijeni od 16,999 dolara, a narudžbe kreću od 13. ožujka. No, bitno je da požurite jer je prva limitirana serija iz 2016. godine rasprodana u svega 8 sati, dok su svi prošlogodišnji modeli rezervirani unutar desetak minuta od kako su krenule narudžbe.

Ako kojim slučajem i postanete sretnim vlasnikom jednog od ovih 177 motocikala dobivate posebnu Fire Brigade vatrogasnu sjekiru s ugraviranim vašim imenom i ID brojem vašeg novog motocikla.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.