TYPE 11 Futuristički je prototip Yamahinog motocikla u režiji Auto Fabrice

Type 11 treći je i posljednji dio serije Yamaha Yard Build.

Auto Fabrica poznata po svojim futurističkim preinakama motocikala dosad je u sklopu kampanje Yamaha Yard Build serije proizvela već dva motocikla koja su bazirana na Yamaha 900cc platformi, dok će treći, posljednji biti nešto slabija inačica bazirana na Yamaha 750cc motociklu.

Posljednji će nositi naziv Type 11 i bit će svojevrsno slikarsko platno na kojem će se eksperimentirati i istraživati same granice umješnosti i konceptualnog dizajna.

U suštini sva tri prototipa motocikala zamišljena su da dizajn samih elemenata te motocikla kao takvog, ali i mogućnosti proizvodnje i implementacije istih u jednu cjelinu dižu na jednu novu granicu, a sve kroz proces progresivne konceptualne alternative, a u današnjem brzorastućem svijetu motoindustrije.

Prvi je korak bio osmišljavanje samog koncepta, odnosno skiciranje ideja na papir kako bi kasnije prihvaćena ideja i baza motocikla prošla kroz poznati tretman Auto Fabrice.

A tretman uključuje trkača sjedala od karbonskih vlakana, aerodinamični aluminijski oklop, 3D štampane komponente te lijepo oblikovan spremnik goriva. Baš onako u Auto fabrica stilu.

Rezultat tretmana pogledajte na priloženim fotografijama.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.