Zlatni Aellambler Ducati Srambler pravo je umjetničko djelo

Samo seksi i sa stilom, gospodo.

Kad je Ducati je negdje 2003. godine predstavio Scrambler američkom tržištu ondašnji su graditelji prilagođenih, custom motora nadodali još deblje gume i bacili neke lude boje. Ducati Scrambler je bio namijenjen posebnoj kasti motociklista, nije bio oku ugodan baš svakome.

Masaharu-san, japanski graditelj pak je sav taj, usudili bi se nazvati američki kič, digao na jedan novi nivo. Kič u njegovim rukama postaje luksuz, a Aellambler jedan od najljepših scramblera koje ste vidjeli.

Baza mu je bio već spomenuti Ducati Scrambler 803, novi proizvod zvat će se Aellambler Ducati Scrambler, a nit vodilja dizajna – zlato. Želio je stvoriti teksturu nalik onoj na zlatnim ribicama. I vjerujemo da je uspio.

Ovo je ujedno bila kolaboracija s japanskim proizvođačem dijelova Aella, odakle i naziv ovog motora

Aellambler Ducati Scrambler motor je radio posebno za drugo godišnje natjecanje pod nazivom Ducati Scrambler Rumble.

Japanski je majstor polako i pažljivo nanosio mjedenu foliju na sve elemente motocikla osim naravno na sami motor i gume, a kako bi stvori atraktivnu zlatnu boju.

Dodatnu estetiku Aellambleru daju i smeđa kožna sjedala.

No, nije samo vanjština koja je dodatno zablistala. Zablistala je i modificirana inačica poznatog scramblerovog L-twin motora, gdje je Masaharu-san izbacio elektroničke ubrizgavače goriva te ih zamijenio parom 39mm FCR rasplinjača, a koje pronalazimo na motorima za utrke. Zamijenjen je i filter zraka te unos goriva u motor.

Uglavnom, ako vam se ovaj Aellambler Ducati Scrambler sviđa dajte mu svoj glas u kategoriji Best Independent Customizer.