AssemleAR, aplikacija koja će vam pojednostaviti sastavljanje Ikeinog namještaja

Ako vam je to doista potrebno.

Dobro znamo da sve što kupimo u Ikei bude potrebno i sastaviti. To je jednostavno takav modus operandi koji nas je počeo sve više veseliti, jer kako najbolje dokazati svoje muške vrline, sposobnost logičkog zaključivanja i gradnje vlastitog habitata nego kroz sastavljanje namještaja iz Ikee.

No, vjerovali vi nama, gospodo, ili ne postoji sve veći broj današnjim muškaraca, pater familiasa koji nisu u stanju dešifrirati skroz pojednostavljene upute za sastavljanje spomenutih namještaja.

Dizajner Adam Pickard odlučio je pomoći tim ljudima, ali i onima koji su se zavjetovali vlastitim životima da će u ime opstanka svih šuma ovog plavog geoida zauvijek iz svojih života izbaciti bilo kakvu komunikaciju papirom. Razumijemo ih i podržavamo. Ove potonje dakako.

Razvio je tako AssembleAR, aplikaciju koja prikazuje klasične Ikeine upute za sastavljanje u svojevrsnoj proširenoj realnosti. Uz to je za svaku korak sastavljanja uključio kratku animaciju samog procesa sastavljanja odnosno sprovođenja određenog koraka.

Jedino što još nedostaje u svoj toj priči je i službeno odobrenje same Ikee.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.