5 pravila za usavršavanje jedinstvenog bradatog stila i identiteta

Mnogi muškarci puštaju bradi iz sasvim krivih razloga. Jer je u modi, jer svi u društvu imaju, jer su djevojke senzibilnije prema bradi, jer si više muškarac, iako si više žensko, jer si hipster koji nosi bradu, kariranu košulju i izgleda opako ispijajući cijele večeri jedan Manhattan uz slamčicu.

Budi ono što jesi, uživaj u onom što imaš.

Budi prisutan

Ne koncentriraj se na ono što želiš da tvoja brada bude. Živi u sadašnjem trenutku i uživaj u bradi kakvu imaš sada. Upravo sada tvoje brada savršena i idealna. Isto tako će biti i za tjedan dana. Vrlo često našu bradu uspoređuje s drugim bradama i želimo da naša brada izgleda kao nečija tuđa brada. Neka vas te prizemne misli ne povuku za sobom, jer ništa dobrog ne donose, ne grade karakter i nikad nećete biti sretni jer će tuđa brada uvijek biti bolja. Uživajte stoga u jednostavnosti puštanja brade.

Budi strpljiv

Brada ne raste preko noći i isto tako ne zadovoljava te odmah. Brada raste, bradi treba vremena. Ako puštaš dugu bradu trebat će joj puno vremena, godine, pa i duže. Opusti se i dozvoli joj neka raste. Već za par mjeseci doći do faze – e imaš jebenu bradu.

Budi zahvalan

Svoju genetiku ne možeš mijenjati. Nom, ono što možeš je da tvoja genetika ide tebi u korist tako da bude ono najbolje što možeš biti. Uvijek budi zahvalan za ono što jesi.

Budi samopouzdan

Bez obzira kakvu bradu imaš, ona je najbolja. Izgleda savršeno. Nitko nema bolju bradu od tebe jer nitko nema bradu kao ti. Ukratko, ako si vuk, nemoj težiti biti medvjed, neka medvjedu bude žao što nije vuk.

Budi ono što jesi

Ako puštaš bradu ne traži odobrenje i potvrdu od drugih. Bradu puštaj zbog sebe, a ne zbog drugih. Također ne pretjeruj s odjećom kako bi bio nekom hipster-puna brada-sjekira u trendu, kako bi bio nešto što nisi. Brada pristaje uz svaki stil, a to što je već imaš čini te jedinstvenim u tvojoj okolini