ZAPATA FLYRIDE Ludi jet ski kojim plovite, letite, ronite, ali prije svega impresionirate ljepotice

Pitalica. Što je zabavnije od ludog Jet-skia? Jet ski koji leti.

A da bi ti mokri snovi bili pretočeni u javnost tu je Zapata Flyride. Jet ski je kojim u jednom trenutku glisirate površinom mora brzinama do 35 kilometara na sat, nakon toga odlučite malo poletjeti, napravite par okretaja oko vlastite osi, nastavite letjeti ili pak se vratite na nešto ležernije kruzanje blizu obližnje plaže na kojoj impresionirate preplanule ljepotice.

Za razliku od drugih Hydroflyera, ovaj jet ski posjeduje tehnologiju koja mu omogućavam samostalno automatsko balansiranje, tako da je upravljanje plovilom, odnosno letjelicom poput laganog povjetarca, a sve to možemo zahvaliti seriji internih senzora i elektronike koji kontinuirano rade mikro podešavanje kako bi Flyride uvijek bio u pravilnom položaju, pa čak i kad tijelom prebacimo težinu.

ZAPATA FLYRIDE Ludi jet ski

Flyride će raditi s bilo kojim brodom ili jačim skuterom koji može proizvesti snagu od 150 konja, mada je za optimalne performanse poželjno imati iza sebe neko plovilo od 300 konja, ponajviše ako se mislite zabavljati u duetu, odnosno ako ste uspjeli upecati koju preplanulu djevu s plaže.

Gospodo, da bi postali lokalni Poseidon morat ćete potegnuti do Francuske, izdvojiti 4 500 eura te, ako ga nabavljate u rekreativne svrhe odraditi trening na Flyboardu koji traje 100 sati. Spomenuli smo da sve to trebate imati neku zakačeno na neku ploveću prikolicu koja mora proizvoditi barem 150 konja?