The Regina, 60-metarska omiljena superjahta Jamesa Bonda i Bérénice Marlohe može biti vaša

Svi znamo da je James Bond, slavni agent 007, uvijek obučen u najbolja odijela, opremljen najnovijim tehnologijama i okružen najljepšim, ali ponekad i najopasnijim damama.

Svi mi koji smo gledali 23. film u nizu serijala o Jamesu Bondu, Skyfall, vjerujem da se sjećamo famozne super jahte od svojih 60-ak metara pamtljivog imena The Regina.

Regina je manje više sve što treba jednom gospodinu. Super je to jahta koja doslovno impresionira svakim dužnim metrom, a ima ih skoro, kako sam već naveo, 60.

Skoro pa neopisiva elegancija i luksuz postignuti si korištenjem mahagonija, oniksa, mramora baš poput zgrade biskupske konferencije na Ksaveru.

Regina je usto i savršeni balans luksuza, suvremene tehnologije, ali avanture koja svoju točku na nepostojeće i dobiva nevjerojatnom podrškom vodenom skijanju, ronjenju ili kanuingu. Da, prava mala lučica u ovoj super jahti.

Jahta je toliko plijenila pažnju ljudi, pa i samih protagonista filma da su Craig i njegova partnerica u filmu, bond djevojka, Bérénice Marlohe umjesto smještaja u luksuznim hotelima odlučili slobodno vrijeme od snimanja provoditi na ovom plutajućem luksuznom otoku. A tko ne bi?

Stoga, ako je dobro za Craiga dobro je i za vas, a vaša može biti za svega 10,2 milijuna eura, što je još uvijek punih 6,5 milijuna eura jeftinije od zgrade na Ksaveru, a sve što je potrebno je dati ponudu Engel & Völkers Yachting-u.