Zaboravite CALL OF DUTY! Ovo su oružja kojima se krati vrijeme u uredu

Tvrtka vam je zabranila igrati pucačine na radnom mjestu, vama je već dosadilo gađati kolege kuglicama zgužvanog papira, ipak ne očajavajte, uredsko naoružanje masovnog uništenja dolazi u nevjerojatnim oblicima i fantastičnim dodacima. Dovraga, jedna od tih igračaka ima noćni nišan.

Samostrel Ghost Hunter

Ako vam se javi potreba da kolegu koji se nalazi na radnom stolu s druge strane ureda želite gađati čačkalicama, onda je samostrel Ghost Hunter idealni izbor uredskog oružja.

Kompaktan i na zauzima puno mjesta u ladici. Ne samo zbog dometa od 15 metara, ovaj mali samostrel vrhunsko je oružje svakog uredskog ratnika jer je opremljen infracrvenim svjetlom zbog čega je gađanje u mraku preciznije nego ikada. Konstrukcija je od nehrđajućeg čelika. Imate li pak pravi samostrel ili štoviše luk i strijelu onda bacite oko na arrows torbicu, odnosno tobolac za strelice, a koji vam može biti inspiracija za uredstku inačicu istog.

Lanser raketa Thunder

Ovaj Thunder Missile Launcher (Lanser raketa Grom) dovoljno je ubaciti u USB priključak i okvirno usmjeriti prema predviđenom smjeru dolaska neprijatelja. Daljnje, fino podešavanje, nišanjenje, ali i samo ispaljivanje aktivirate mišem iz sigurne udaljenosti.

Periskop Uzi

Ovaj periskop Uzi (trenutno nedostupan) može se koristiti i u mirnodopske svrhe u uredu. Isto tako može biti savršeno sredstvo za špijuniranje kolega, pardon neprijatelja, a bez straha da budete otkriveni baš iz prvog pokušaja vaše špijunaže.

Minijaturni balista

Balista je opsadni ratni stroj, prvenstveno na kotačima, a služi za bacanje stijena ili velikih strijela. Minijaturni balista ima domet 10 metara, a namijenjen je za borbu na otvorenom gdje može poslužiti kao teško naoružanje posebice za savladavanje neprijatelja koji još uvijek nema učvršćenu utvrdu.

Uz njega sve one uredske sitnice iz prve ladice mogu imati doista devastirajuća svojstva.

Annoy-a-tron

Oružje je namijenjeno psihološkom uništenje neprijatelja. ANNOY-A-TRON se pažljivo se i strateški, a opet dobro skriveno, smjesti u blizinu neprijatelja, po mogućnosti u ili na sami neprijateljski stol te ga se iz sigurne udaljenosti obasipa kohortom uznemirujućih i iritirajućih zvukova.

Toranj Portal 2

Svaka baza treba nekakav sustav motrenja neprijatelja. Tu u prvi plan dolazi Portal 2 Sentry Turret. Toranj koji će vam na prve znakove proboja imaginarne linije obrane dati do znanja da je neprijatelj u blizini. Ili šef.

Zračni pištolj Airzooka

Kada uništenje neprijateljskih linija treba proći bez ikakvih dokaznih materijala, čačkalica i raznog pribora kojeg lansirate balistom onda je izbvor jednostavan – Airzooka. Uglavnom sve je sumirano u jednoj rečenici  – nevidljivo uništavanje bez ostavljanja tragova.

Phantom keystrokker v2

Phantom Keystroker V2 ključ također spada među psihološko naoružanje. Najbolje ga je upotrebljavati nešto prije samih sukoba tako da angažirate špijuna koji će instalirati ovaj uređaja na neprijateljsko računalo, a koji će zatim, kako mu i samo ime govori, pomiješati funkcije tipaka na tipkovnici. I kad je neprijatelj psihički slomljen zadajete mu jedan od vašim omiljenih završnih udaraca.

Daljinski kontroler vjetrova

Onih vjetrova, gospodo. Daljinski kontroler umjetnih vjetrova oružje je koje bi također mogli svrstati među psihološko naoružanje, ali isto tako i među kemijsko/biološko naoružanje s placebo efektom. Uređaj smješate u blizinu neprijatelja te daljinski kontrolirate zvučnu simulaciju njegovih vjetrova.

Katapult za zračni napad Hog Wild

Katapult. Sve je rečeno.

Zvučne granate

Ova naprava je prilično glasna. Snage je 115 decibela, što je glasno poput preleta aviona na nekih 50 metara visine, naravno, pri uzlijetanju.

Strojnica na gumice

Strojnica se smatra teškim, ali još uvijek ručnim naoružanjem i dakako radi se o najsmrtonosnijem. Ovaj rotirajući mitraljez ne samo da će posramiti lako naoružanje susjednih stolova, već će pokositi sve što se nađe pred njim. U punom kapaciteti u šaržeru sprema 642 gumice, a brzina paljbe ide i do 14 gumica u minuti. Uredski Duke Nukem.

Daljinski helikopter Air Hog

Kad vas ponese ne poznajete granice. Air Hog helikopter na daljinski upravo je sljedeći korak u tehnologiji uredskog ratovanja. Daljinskim upravljačem imate mogućnost upravljanja više letjelica i to svaka na svojoj frekvenciji, što vam daje nekakvu mogućnost koordiniranog napada.

Što se tiče samih napadačkih mogućnosti ova letjelice sije smrtne pakete pomoću dva projektila od spužve.

Dvocijevka na kolačiće od sljeza

Jedan od čestih tajnih načina ratovanja je takozvano špijunsko ratovanje. Jedna od takvih akcija u špijuna je i trovanje hrane neprijatelju. Ovom dvocijevkom vi postajete Terminator, a ne špijun, a uža specijalnost vam je izazivanje šećerne bolesti u neprijatelja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.