WATCH-A-PORTER Domaća online trgovina za ljubitelje trendy satova

WATCH-A-PORTER novi je webshop s ponudom globalno popularnih brandova i modela ženskih i muških satova: Cluse, Komono, Mockberg, Nixon i Tissot, a koji do sada nisu bili dostupni u Hrvatskoj.

Minimalistički dizajn, posvećenost detaljima, fina obrada i doza elegancije trenutno su hit kada je riječ o dizajnu satova, a upravo takve brandove nudi WATCH-A-PORTER.

Ručni sat odraz je osobnosti i identiteta vlasnika, a otkako je ušao u modu, krajem 19. stoljeća, to je jedini modni dodatak kojeg kontinuirano nose i žene i muškarci.

Iako u domeni modnih dodataka, satovi se biraju mnogo rjeđe od drugih modnih detalja pa stoga i s puno više pažnje i promišljenosti, pazeći pomno da odgovaraju lifestyleu.

Moćni modni detalj koji uvijek ostavlja upečatljiv dojam, ručni sat je puno više od kazaljki koje odbrojavaju vrijeme. Internet je uvelike pojednostavnio način kupnje, a brza i sigurna kupovina u novoj online trgovini sada vrhunske satove čini dostupnijima no ikad.

Klasični i trendy modeli, koji odlično odgovaraju svakom stilu, dio su najnovijih kolekcija satova. Tradicija i inovativnost Tissota, minimalistički, a opet futuristički Komono ili Cluse, koji je zavladao modnom blogerskom scenom, sportska elegancija Nixona i atraktivni švedski dizajn Mockberg pružaju raskošni izbor modela satova za svakoga.

Sve što trebate znati o svom omiljenom modnom dodatku, potražite na adresi WATCH-A-PORTERa, a uz redovite novitete u njihovoj ponudi potraga za satom nikada nije bila lakša.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.