Vintage Guitars & Gear 2 – najavljena još veća izložba starih gitara i opreme

Nakon prošlogodišnje izuzetno zapažene i uspješne prve izložbe vintage gitara i opreme, konačno je došlo vrijeme za drugo izdanje ove izložbe. Vintage Guitars & Gear u suradnji s METALAC Industrial Barom kao partnerom i suorganizatorom izložbe, te LiveSvirke.com kao generalnim medijskim pokroviteljem, ponovo u travnju pripremaju poslasticu za sve ljubitelje rijetkih i vintage gitara, instrumenata i glazbene opreme.

Prva ovakva izložba u 2016. godini

Prva Vintage Guitars & Gear, jedinstvena izložba tog tipa na ovim prostorima i u široj regiji, okupila je u veljači 2016. godine na jednom mjestu više od 100 jedinstvenih izložaka. Izložba je trajala 3 dana, uz bogat popratni koncertni program istaknutih gitarista i izvođača. Izložba je bila izuzetno uspješna i posjećena, te medijski popraćena od lokanih medija, tiskovina i televizija poput HRT-a.

Kako je bilo prošle godine na izložbi možete pročitati ovdje, a video prilog o prošlogodišnjoj izložbi nalazi se ovdje.

Drugo izdanje Vintage Guitars & Gear izložbe

Ove godine organizatori pripremaju za sve posjetitelje i sudionike u svakom pogledu još bolji event, sa još više interesantnih i rijetkih izložaka. Pripremljen je i bogat popratni program. Termin održavanja je također ove godine više prilagođen publici, jer će izložbu biti moguće razgledati kroz 3 dana trajanja, i to u razdoblju od 27. do 29.4.2017. godine.
Mjesto održavanja ostaje isto kao lani – METALAC Industrial Bar u Čakovcu, koji se pokazao kao stvoren za ovakvu vrstu priredbe.

Događanja i zanimljiv koncertni program

Službeno otvorenje izložbe najavljeno je za četvrtak 27.4. u 18:00 sati, nakon čega slijedi razgledavanje izložaka i svirka domaćih Rock snaga uz mnogobrojne domaće, znane i neznane izvođače (jam session). U petak 28.4. u koncertnom dijelu programa nastupaju Sucker Train Blues – SLASH Tribute bend, dok će subotu koncertno zaokružiti jedan od najboljih ZZ Top i AC-DC Tribute bendova na ovim prostorima – nevjerojatan The Trio. Koncerti u petak i subotu počinju u 22:00h.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.