SEKSI ADVENT Kalendar koji djevojkama pomaže vratiti njihovu seksualnost

A na sreću svih nas muškaraca. Uglavnom, prosinac je tu, gospodo, a časopis LOVE opet iznenađuje svojim krasnim godišnjim NSFW adventskim kalendarom.

Djevojke koje su sudjelovane u ovogodišnjem adventskom kalendaru predstavljaju samo najuspješnij i najbolje u svojoj industriji. Časopis Love pak je za kalendar Advent 2017 opet poljuljao granice između umjetnosti te korisničkog konzumerizma kao takvog.

Kao što i kaže Emily Ratajowski u priopćenju, ovogodišnji kalendar želi pomoći ženi da vrati svoju seksualnost, a nakon što se skoro pa svakodnevno u medijima otkrivaju razna seksualna zlostavljanja.

Danas svjedočimo nevjerojatnim količinama slučajeva seksualnog uznemiravanja, te sam razočarana što opet moram slušati žene kako govore o “skromnosti” i “vlastitoj odgovornosti”. Kao da se mi žene moramo, opet, prilagoditi kako bi ostatku svijeta bilo “lakše”. Umorna sam što uvijek moram razmišljati i percipirati kako će me doživljavati razni muškarci ako obučem kratku suknju i objavim seksi fotografiju na Instagramu. Želim raditi ono što ja želim.

U kalendaru se tako pojavljuju Slick WoodsWinnie HarlowKendall JennerStella MaxwellCharli XCXTaylor HillKate UptonAshley GrahamDoutzen KroesGigiBella HadidJourdan DunnKarlie Kloss.

Prisjetimo se stoga malo vrućih detalja iz prošlogodišnjeg Advent 2016 kalendara.


Još od Gentleman.hr

POGLEDAJTE Kratki dokumentarni film Pitti Uomo, o najboljim stilovima za džentlmene

U samom srcu Firence u četiri dana, deset džentlemena pokazuje svu inovativnost...
Pročitajte više o priči