SEKSI ADVENT Kalendar koji djevojkama pomaže vratiti njihovu seksualnost

A na sreću svih nas muškaraca. Uglavnom, prosinac je tu, gospodo, a časopis LOVE opet iznenađuje svojim krasnim godišnjim NSFW adventskim kalendarom.

Djevojke koje su sudjelovane u ovogodišnjem adventskom kalendaru predstavljaju samo najuspješnij i najbolje u svojoj industriji. Časopis Love pak je za kalendar Advent 2017 opet poljuljao granice između umjetnosti te korisničkog konzumerizma kao takvog.

Kao što i kaže Emily Ratajowski u priopćenju, ovogodišnji kalendar želi pomoći ženi da vrati svoju seksualnost, a nakon što se skoro pa svakodnevno u medijima otkrivaju razna seksualna zlostavljanja.

Danas svjedočimo nevjerojatnim količinama slučajeva seksualnog uznemiravanja, te sam razočarana što opet moram slušati žene kako govore o “skromnosti” i “vlastitoj odgovornosti”. Kao da se mi žene moramo, opet, prilagoditi kako bi ostatku svijeta bilo “lakše”. Umorna sam što uvijek moram razmišljati i percipirati kako će me doživljavati razni muškarci ako obučem kratku suknju i objavim seksi fotografiju na Instagramu. Želim raditi ono što ja želim.

U kalendaru se tako pojavljuju Slick WoodsWinnie HarlowKendall JennerStella MaxwellCharli XCXTaylor HillKate UptonAshley GrahamDoutzen KroesGigiBella HadidJourdan DunnKarlie Kloss.

Prisjetimo se stoga malo vrućih detalja iz prošlogodišnjeg Advent 2016 kalendara.