KOD BRICE Podružili smo se na redovitom groomingu kod Brice

Nema bradonje koji drži do sebe, porijeklom je negdje iz sjeverozapadne Hrvatske, a da nije barem kroz priče upoznao bricu Stanka. Ovog smo se puta pokušali malo kolektivnije organizirati i okupiti, kako bi razmijenili linije brade, grooming tehnike, ideje i prisjetili se na što nas sve asociraju ulja za bradu.

Što se samog uređenja brada tiče, postupci su bili prilično standardni od trimanja, izbrijavanja ostataka, usklađivanja s kosom, isprobavanja raznih dodataka, ulja, balzama, voskova i slično. Uglavnom nema boljeg od začinit sve to skupa domaćom 40%-tnom u kolekciji Jack Daniels memorabilija.

Bradati kolektiv je odlučio krenuti korak dalje te je nakon iscrpnog groominga, uz domaće pivo, skovao planove o pokretanju i vođenju inicijative građana koja će okupljati sve bradate gentlemane okolice, ali i šire. Teme druženja biti će šarolike, od tehnika održavanja, ulja, pripravaka za bradu, preko uživanja u dobroj hrani pa sve do viskija i cigara. Bradonje i svi koji se tako osjećate javite nam se mailom kako bi vas pravovremeno obavijestili o prvom i inicijalnom druženju te pozvali na učlanjenje u buduću Facebook stanicu bradate inicijative.

U nastavku serija fotografija s druženja bradatih stvorenja Filipa, Mimija, Kristijana i Tomislava te brice Stanka brkom i bradom.

Zatreba li vam vaša brada malo profesionalne pažnje, trkom do Brice!