DRAGON’S KISS Znate li, gospodo, kako izgleda i kako djeluje zmajev poljubac?

Poljubac je vatren, iznimno vruć i ostavlja duboki trag na duši, a nakon njega neko ćete vrijeme biti opijeni.

Tri su bitna sastojka koja će vas 21. listopada između 12 i 16 sati odvesti u hmeljsko nebesko carstvo, u kojem ne caruje samo drugarstvo već i strašni zmaj koji se odaziva na ime Pozoj. No, do Pozoja ne može bilo tko. Samo odabrani sljedbenici dostojni njegove pažnje moći će se pojaviti pred njim i ponizno ga zamoliti za poljubac.

Prvi sastojak je vaša čista, neiskrivljena duša spremna bezuvjetno se predati u narjučje strašnog zmaja.

Drugi je sastojak strašni zmaj koji već godinama posjećuje naš planet i ne zadržava se jako dugo na njemu. Samo odabrani znaju kada će doći, koliki će biti i koliko će se zadržati u ovozemaljskom svijetu.

Treći je dodatak vatrena duša koja će se svega jednom u nekoliko tisuća godina sjediniti s tijelom zmaja i kratko će vrijeme biti nama smrtnicima dostupna da je iskreno prihvatimo i dozvolimo joj da bezuvjetno uđe u nas i zauvijek nas promijeni.

Za one koji nemaju baš nimalo mašte ili iskustva u ispijanju pive i konzumiranje ljute hrane evo i kratkog objašnjenja gore napisanog:

U subotu 21. listopada od 12 do 16 sati u Zmajskoj će se pivovari u Zagrebu, na adresi Kreše Golika 3a,  predstaviti Dragon’s kiss. Dragon’s kiss je kombinacija ukiseljenih Aji Golden papričica u kombinaciji Pozoj piva i octa. Zmaj o kojem pričamo je Pozoj, prefina IPA iz Zmajske pivovare, a duša zmaja dolazi iz Volim ljuto, čije ime govori sve.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.