TWITTER ISTRAŽIVANJE Da li su sve vagine (iznutra) iste?

Ponavlja autorica članka Do All Vaginas Feel Different?: An Investigation onu staru poznatu izreku da su žene s Venere, a muškarci su s Marsa, no kad je u pitanju jedna stvar,  a to je da li su sve vagine iste na osjet došli su do neviđenog konsenzusa.

Razmišljaju isto.

U anketi sprovedenoj na Twitteru ukupno se 84% posto osoba složilo da nisu iste.

16% žena glasalo je da su iste, a 84% da nisu, isto toliko i muškaraca. U anketi je sudjelovalo 511 žena i 753 muškarca.

 

No, ova anketa nekako već sama po sebi izaziva određene dvojbe. Jedna od njih je ona dobra stara – ljudima ne možeš vjerovati. Ponajviše ljudima skrivenima iza debelog zida anonimnosti.

Kako bi uopće 84% žena moglo znati kako se osjeća vagina? Da li su sami prsti toliko mjerodavni?

Osim toga, 16% muškaraca izgleda kao da uopće ne osjeća razliku?


No, ljudi i ankete poput ovih će nas i dalje uvjeravati u razne znanstveno nepotkrijepljene činjenice poput one da je zemlja ravna ploča, prsten, štogod.

Srećom pa ovdje imamo znanost, a koja mišljenje nas 84% potvrđuje.

Prosječna vaginalna duljina kreće se od 6,5 centimetara sve do 12,5 centimetara, pokazujući znatne varijacije – kao i svaka varijabla koju je studija analizirala (veličina klitorisa, labijalna duljina i širina, boja i hrapavost, vaginalna duljina, udaljenost od klitorisa do uretralnog otvora, i udaljenost od stražnjeg dijela vagine do prednjeg analnog ruba).

Konačno, istraživači nisu pronašli nikakav povezujući odnos između bilo kojeg drugog čimbenika poput dobi, etničke pripadnosti, seksualne povijesti ili čak rađanja.

Dakle, gospodo, sve su vagine jedinstvene.

A krkani koji su dosad mislili da “veličina vagine” ima veze s količinom partnera ili brojem djece, nadamo da ste se malo educirali.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.