Tri načina kako da pravilno obogatite svoj osobni stil košuljom kratkih rukava

Košulja kratkih rukava, neotkriveno blago modnih stilova.

Košulje kratkih rukava prije nekoliko su se godina opet vratile, kako se ono kaže, u modne trendove, pa će i tako poveći naglasak na njih biti stavljen i ovog, ljeta, točnije sezone proljeće/ljeto 2018. godine.

Svi mi muškarci ih imamo, imat ćemo ih ili smo ih barem u jednom trenutku modnog sazrijevanja imali, a ez obzira koliko je ponekad taj izbor stila mogao biti marginalan i upitan.

Postoji barem jedna košulja kratkih rukava negdje u ormaru. Ako za ništa drugo onda za one (ne)prilike kad nas ljeti netko pozove na svadbu, koja u nas, nerijetko, ponegdje potraje i do tri radna dana (tada vjerojatno imamo i više košulja kratkih rukava).

Ni bilo kako bilo u svim tim situacija želimo, moramo izgledati kao gospodin. Mora se znati da se ova košulja na nama nije našla slučajno i da svaki njezin gumb je tamo gdje mora biti.

Evo tri opcije, da tome tako i bude.

Neka košulja vodi igru

Ovo je nešto ekstremnija opcija, ali odlučite se na košulju koja će ostaviti dojam. Košulja koju će svi primijetiti, a s vremenom primijetit će i vas. Neka košulja priča svoju priču. Neka to bude grafički bogata elementima, skoro pa tropskih stilova, nekad smo plahte takvih uzoraka zvali havajke. Ovo su ipak modernije havajke s puno ukusa i pravilnog kroja.

Paše uz sve krojeve kratkih ljetnih hlača, jet ih tek rijetki će primijetiti. Gumbe kopčate do posljednjeg za ozbiljniji, ljetni pristup, a raskopčate li jedan ili dva čak, njegujete prozračniji, aromatičniji pristup svakoj situaciji.

Ljetna jakna

https://www.instagram.com/p/BfgTtFqldgk

Košulja kratkih rukava je nešto toliko praktično da i zaslužuje biti u ormaru jer dovoljno je uzet kratku majicu, prebaciti preko nje košulju kratkih rukava i nositi je kao ljetnu jaknicu. Odjednom imate jedinstven stil.

Za ovu opciju neka to budu jednostavnije i po mogućnosti čak i jednobojne košulje koju prebacujete preko stilski skladne kratke majice. Kombinirate se ne pretjerano generičkim kričavim kratkim hlačama i odjednom imate pravo ljetno odijelce.

Cool retro

View this post on Instagram

Having a moment in front of this brick wall.

A post shared by Martin Salomon (@martinsalomonjr) on

Ako mislite da vam je košulja mrvicu prevelika, evo jednog trika koji rješava taj problem, a u međuvremenu je postao i svojevrsni trend, stoga dva savjeta u jednom.

Košulju stavite u hlače i sredite je da bude reprezentativna. Kako i treba. Pobrinite se da ispod imate neku kratku majicu zagasitijih boja, da baš onako ne izleti te otkopčate prvih 5, 6, 7 gumbi, jer vi ste cool faca.

Rukave skratite presavijanjem vrhova, jedan do dva presavijanja bit će sasvim dovoljno. Time će te, vjerovali ili ne, naglasiti bicepse.

Još ako je košulja prožeta raznim okomitim uzorcima ili linijama, dobivate još pokoji centimetar na visini, barem u našim glavama.

Cool retro vibe, gospodo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.