Trayvax Contour – ako vas Element nije pretvorio u elementarnu muškarčinu, onda će to učiniti Contour

Neki dan pisao sam o Trayvax Element novčaniku, koji će i mamine maze pretvoriti u elementarne muškarčine, iznenadio smo se ogromnom interesu za taj članak, konkretnije interesu za spomenuti novčanik. U tekstu sam također spomenuo i aktualni projekt ekipe, a koji možete podržati putem crowdfunding kampanje na Indiegogo, Trayvax Contour.

Trayvax Contour je jednostavno Trayvax Elements na steroidima.

Baza Contoura je izrađena na CNC mašini i to od 304 nehrđajučeg čelika koji je presvučen premazom otpornim na ogrebotine, a koji se koristi za, pazi sad, svemirske letjelice.

Taj kostur je presvučen izuzetno otpornom i postojanom kožom koja novčaniku daje masivan, čvrst i postojan osjećaj pri rukovanju s njime. No, nije to sam osjećaj. Kao i Elements, Trayvax Contour je zamišljen za smještaj kreditnih kartica i novčanica, a klizna zakovica s mogućnošću prilagođavanja debljine omogućuje potpunu prilagodbu novčanika sadržaju kojeg imate.

Također je na samoj bazi, odnosno kosturu novčanika laserski oblikovan, izrezan, ovarač za flaše, ali i karabiner kojim ovaj novčanik možete prikačiti na ruksak, remen, opremu za planinarenje.

Trayvax Contour - ako vas Element nije pretvorio u elementarnu muškarčinu, onda će to učiniti Contour

Ukoliko se odlučite za podršku kampanji imate opciju izbora nijanse baze koja može biti zlatna, boje burgundeca ili pak samo crni premaz titanskog nitrida. Ovaj premaz osim same estetike također i učvršćuje te štiti čeličnu bazu. Naravno tu je u zaštita od krađe identiteta vaših kreditnih kartica. Drugim riječima vaša lova u Contouru je više nego sigurna.

Za kraj spomenimo da uz Trayvax novčanike dobivate i doživotnu garanciju. Pitamo se da li se garancija, kao i novčanik, prenosi s koljena na koljeno.

Trayvax Contour - ako vas Element nije pretvorio u elementarnu muškarčinu, onda će to učiniti Contour