TELEPORT ZOVKO! Budite za četiri sekunde na bilo kojoj destinaciji Lijepe naše…

Predstavljamo kratki film Predraga Ličine o dogodovštinama jedne hrvatske obitelji koja je u lipnju 2048. godine odlučila otići na Vis domaćom teleport-tvrtkom. Film je, naravno, snimljen prema istinitom događaju.

U pedesetak godina udaljenoj budućnosti teleportacija postaje uobičajeno prijevozno sredstvo u bogatim zemljama. Na žalost, u Hrvatskoj stvari još uvijek ne funckcioniraju kako treba pa se ljudi služe teleportacijskim stanicama u Beči li Budimpešti za putovanja na daleka odredišta.

Martina Kraljević tada čuje radijsku reklamu za prvu uslugu teleportacije u Hrvatskoj. Njezin muž Robert već se tri puta teleportirao poslovno, na što je prilično ljubomorna.

Nagovara ga da isprobaju novu uslugu, Zovko Teleport, zajedno sa sinom školarcem i kćeri tinejdžericom. Plan je otputovati iz Zagreba na Vis na obiteljski odmor – no čak se i takvo lokalno putovanje može pretovriti u noćnu moru…

U filmu glume Linda Begonja, Krešo Mikić, Bojan Navojec, Dado Ćosić i Ana Stunić, a scenarij i režiju potpisuje Peđa Ličina.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.