SICARIO 2: SOLDADO Objavljen trailer koji nagovješćuje akciju još bolju od prvijenca

U novom nastavku Sicario 2: Soldado, ipak nećemo gledati Emily Blunt, ali će nam zato Benicio del Toro osigurati žestoku zabavu.

Glavna tema nadolazećeg filma Sicario 2: Soldado redatelja Stefana Sollima je žestoka i akcijom ispunjenja borba, točnije rat, Središnje obavještajne agencije protiv meksičkog kartela narkotika koji krijumčari teroriste diljem američke granice.

Trailer koji je tek nedavno izašao nagovješćuje da ćemo se nagledati puno akcija, oružja, jurnjavi i objave rata protiv krijumčara droge i terorista.

Isto kao i u prvom filmu Sicario iz 2015. godine redatelja Dennisa Villeneuvea, Josh Brolin će glumiti agenta CIA-e Matta Gravera dok će se Benicio del Toro vratiti kao tajni agent Alejandro Gillick.

Prvi je dio doživio ogromni uspjeh, koliko po pitanju kritičara toliko i po onom komercijalnom faktoru, a gdje je film zaradio 84,9 milijuna dolara, dok je sami budget za snimanje bio 30 milijuna dolara.


Sicario 2: Soldado je najavljen za 29. lipnja 2018. godine, a ekipa koja će nas držati napetim kroz cijeli film je Benicio Del Toro, Josh Brolin, Isabela Moner, Jeffrey Donovan, Manuel Garcia-Rulfo i Catherine Keener.

Scenarij oba nastavka potpisuje Taylor Sheridan.

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO:
FILM: 20 filmova koje svaki gentleman mora pogledati
Još od Gentleman.hr

GOSPODO 51 romantični poljubac, a kako su to radili Francuzi 1920-tih godina

Gospodin zna kada, kako i koga se ljubi strastveno i romantično. Upravo...
Pročitajte više o priči