‘SVI SMO SE NAJEŽILI’ Ova snimka je pošteno isprepadala australske policajce

Who we gonna call?

Wanting to know who'd left a garage in a police station car park open yesterday, police reviewed the CCTV - what it showed sent shivers down our spines....Just before dawn, with the car park empty and quiet, a garage that hadn't been used in days suddenly starts to open of its own accord. With the door half open, a broom flies out, as if propelled by a 'spirited' janitor. It stays upright, then falls to the ground and gives one final kick, looking like it's in the final throes of possession.A technician is currently inspecting the door. The 'possessed' broom sounds like a job for the Ghostdusters! *Note: even though it's Friday the 13th, this is actual CCTV footage.*

Gepostet von NSW Police Force am Freitag, 13. April 2018
Svi policajci koji pregledali snimku s kamere, koja nadzire jedno parkiralište u Novom Južnom Wallesu, izjavili su da su se 'naježili' gledajući ga.

A na snimci se mogu vidjeti vrata garaže koja se otvaraju sama od sebe i potom metla “poleti” prema vratima. Zatim stoji uspravno nekoliko trenutaka, prije nego što padne na beton.

Ovaj neobični događaj zabilježen je 12. travnja rano ujutro, a snimka je na društvenim mrežama objavljena u petak 13. travnja.

“Pred samo svitanje, na praznom i mirnom parkiralištu, vrata garaže koja nije bila korištena danima, iznenada su se počela sama otvarati. Nakon što su se otvorila, metla je izljetela kao da je nošena vjetrom. Naš tehničar upravo istražuje garažu. Ova ‘leteća metla’ izgleda kao da ima posla za ‘Istjerivače duhova'”, piše australska policija.

Je li ovdje riječ samo o policijskoj šali povodom petka trinaestoga ili je zaista u pitanju nešto drugo…

 


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.