Za što dulji životni vijek, gospodo, morate što više gledati ženske grudi

Gospodo, ovo su revolucionarne vijesti koje se neće baš svidjeti vašim damama, osim ako su one meta naše apsolutne požude. Malo dramatiziranja za početak, no doista znanstvenici sa Sveučilišta Sapineza u Rimu, a u suradnji s Medicinskom školom u San Diegu došli su do apsolutno najboljeg načina za produljenje naših života.

A tajna dugog življenja, na zaprepaštenje svih dama, je u gledanju grudi. Da, buljenje u ženske grudi produljuje naše živote.

Britanski The Sun, a kako prenosi AskMen, nedavno je došao do podataka da prosječni životni vijek muškarca iznosi oko 79 godina. Što i nije tako loše, no svakako možemo mi to i bolje.

Neki od savjeta za dugovječniji život su da se oženimo i osnujemo obitelj, da imamo što više divljeg i razuzdanog seksa te da se hranimo zdravo. No, apsolutni hit, broj jedan je – gledanje u ženske grudi.

Istraživanje citira jedno drugo istraživanje iz 2012. godine, koje je obavljeno na Sveučilištu Columbia, a koje govori o tome da pozitivan stav može blagonaklono djelovati na pacijente s kroničnim oboljenjima. The Sun tako ističe kako za to postoji i realan znanstveni dokaz, a koji dokazuje da postoji veza između fizičkog i psihičkog zdravlja.

Drugim riječima, ako ste sretniji, fokusirani na pozitivno onda ste i zdraviji. A gledanje grudi čini nas sretnijima i svakako fokusiranijima na pozitivno.

Studija tako i navodi jedan primjer istraživanja u kojem se 55% srčanih bolesnika, a koji su se oboružali pozitivnim stavom te sami su sebe afirmirali za povećanu fizičku aktivnost, znatno bolje osjećalo, sa zdravstvene strane. Za razliku pak od 37% njih koji su odlučili da nemaju vremena za pozitivna razmišljanja.

Povećana fizička aktivnost pretvorila se tako u mnoge zdravstvene dobrobiti.

Uglavnom zaključak je sljedeći – kako prolazite kroz dan, primjećujte one sitnice koje vas usrećuju, oraspoložuju i uzmite si trenutak za uživanje u njima. Na tragu toga, razmišljanje o grudima, te samo gledanje ženskih grudi znatno će vas oraspoložiti i uljepšati dan.

Stoga uz često vježbanje i prakticiranje ovog savjeta mogli bi poživjeti još mnoštvo godina, a mi vam možemo pomoći u tome malim znakom pažnje.