Što bi pivopije bez ovih gadgeta? Pili pivo i dalje

Pivo, craft pivo, gadgeti
Pivo, i još malo piva, donosimo nekoliko fora gadgeta isključivo za pivopije. Bez obzira jeste li tek početnik ili napredniji pivopija, vjerujemo da će vas pregled izabranih gadgeta inspirirati ako ništa drugo, da otvorite još jedno.

Postanite majstor u dekapitaciji

Zvuk je koji proizvodi ovaj gadget moćnog imena je nešto između repetiranja pištolja i stiskanja klamerice. Decapitator, zvuči kao neki bondovski gadget za brzo, efikasno i čisto otkidanje glave no radi se tek o otvaraču za boce. Fora izgleda, efikasno, brzo i čisto dekapitira boce (skida čepove), a kladimo se da vaše društvo neće ostati imuno ni na zanimljiv naziv otvarača.
Više na Corkcicle.com/pages/decapitator

Mašina za pivo koja čita recepte s kartice, sama

Piva masovne proizvodnje odavno više nisu zanimljiva. S druge strane craft piva nisu baš najdostupnija a ni cijenom najprihvatljivija. A što kažete na ideju da vam šank krasi automatska i kompaktnog izgleda mašina za pivo? Kažu da je Brewie savršena za početnike ali i za napredne kuhare piva. I to nije sve! Recepti dolaze na RFID kartici koju trebate samo prisloniti na čitač na mašini za pivo i „malena“ će sve obaviti sama.
Više na Brewie.org/brewie-pad

Potaknite kreativnost uz The Problem Solver

Ok, ovdje smo sigurni da se radi o marketinškom triku, no za razliku od većine njih ovaj nije dosadan. The Problem Solver craft je pivo indijskog proizvođača koji tvrdi da je našao baš onu mjeru piva koju trebate popiti da biste došli do svog kreativnog vrhunca. Formula kaže da sa 0,075% alkohola u krvi prosječna osoba postiže razinu najkreativnijeg razmišljanja. Kako ne biste prešli tu granicu, na boci je iscrtana menzura, posebna za žene i posebna za muškarce. Kako ovaj nektar nije dostupan za prodaju, predlažemo vam da iscrtate vlastitu menzuru trenirajući vlastite granice.
Više na Problemsolverbeer.com

Zakopajte pivo u vrt i sačuvajte planetu Zemlju

Sigurno ste već naletjeli na informacije o podzemnim frižiderima koji čuvaju namirnice svježima i hladnima bez upotrebe struje. E, ovo je isti takav samo za pivo. eCool frižider visok je 113 cm i veći dio se zakopava u zemlju, dobro je izoliran i zadržava jednaku temperaturu u cijelom prostoru predviđenom za hlađenje a i korištenje je vrlo  jednostavno. Ako poželite testirati koliko zaista zemlja u vašem vrtu može ohladiti pivo, bez posebnog frižidera, svakako označite gdje ste ga zakopali.
Više na Eng.ecool.dk

Sonic Foamer za sonično pjenasto pivo

Što je točno sonično pjenasto pivo neznamo ali proizvođač ovo malog uređaja tvrdi da pivo ima bolju aromu s pjenom. Pa, ukoliko ste ljubitelj umakanja brkova u pivsku pjenu (naravno, tako svoje brkove i njegujete) razmislite o nabavci Sonic Foamera. Radi na vodu ali ne miješa ju s pivom već proizvodi ultrazvučne valove koji potiču plinove u pivu i tako stvaraju pjenu.
Više na Sonicfoamer.com/how-it-works