SLOMLJENA BANANA Komičar slomio penis dok se seksao i, srećom, napisao knjigu o tome

Vjerojatno nikada ne biste čuli za čovjeka po imenu Ross Asdourian da mu se nije dogodila nesreća, koja većini muškaraca izaziva jezu i mučninu samo čim pomisle na nešto takvo.

No, prema CNN-u, Asdourian je 32-godišnji stand-up komičar iz New Yorka koji je prije tri godine slomio penis tijekom žestokog seksa s mladom damom u njegovom stanu na Manhattanskom i odlučio je napisati knjigu o tome.

Pod naslovom Slomljena banana (Broken Bananah), Asdourianova istinita priča o “životu, ljubavi i seksu bez penisa” sada je dostupna na Amazonu, gdje piše da je riječ “pretjerano iskrenom putovanju kroz tešku genitalnu traumu”.

A zašto je Asdourian odlučio napisati knjigu o nečemu što je vjerojatno jedan od najsramotnijih trenutaka njegovog života? Ukratko, on je pravi komičar, a jedini cilj pravog komičara je nasmijati ljude. I samo pravi komičar nikada ne gubi dobar smisao za humor.

“Nadam se da će knjiga doprijeti do ljudi i nasmijati ih, a u vrijeme kada se ljudima nije lako smijati, mislim da je ovo nešto čemu se svi možemo smijati”, kaže. “Mislim da svatko ima svoju priču, a ova je sasvim slučajno moja. Mislim, kada se suočimo s vlastitom seksualnosti, puno se toga dovodi u pitanje”.

Najveća sreća u nesreći loma njegovog penisa? Iznenađujuće, Asdourian kaže da stvari “uvijek mogu biti gore”.

[perfectpullquote align=”full” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]”Čak i kad izgubimo pimpek, stvarno može uvijek biti gore”, rekao je. “I to je dobra perspektiva, jer smo samo točkica na radaru, a čuda se događaju svakodnevno”.[/perfectpullquote]

Ako to kaže čovjek koji je ostao bez nečeg što je vjerojatno najveća arhetipska mora većine muškaraca, onda se samo možemo složiti s ovim nevjerojatno pozitivim stavom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.