AERODROMSKI RATNIK Da li mislite da vam Modobag nudi putovanje sa stilom?

U slijedećim redovima ovog teksta biti ću potpuno, ali onako potpuno iskren. Kad bi na nekom od aerodroma, recimo na Plesu, vidio 40 godišnjeg gospodina ili gospođu, poslovne vanjštine, kako jaše vlastitu torbu za putovanje te projuri kraj mene nevelikom brzinom, vrlo bi vjerojatno neko vrijeme buljio za tim, nesvjesno radeći zbunjujući pogled, te vrtio primisli koliko bi mi bilo neugodno da mi vide na tome kako se vozim aerodromom.

Ne mogu kazati šalu na stranu jer ovo gore nije šala, već doista proizvod naziva Modobag koji je u prodaji i s kojim ćete u najmanju ruku na prvi pogled izgledati smiješno.

Ok, sad idemo malo razmisliti o praktičnosti i riješiti se onog inicijalnog bolje da me ne vide kako vozim ovo.

Kažu da Modobag ima ukupno 85% prostora klasične torbe za putovanje, nosivost 118 kilograma te je rađen taman po dimenzijama da ga možete nositi sa sobom u kabinu. Dva USB priključka, bateriju koja vas može prevesti skoro 10ak kilometara te najveću brzinu od skoro 13 kilometara na sat. A punjenje baterije traje svega sat vremena.

Ok, moram priznati ima Motobag potencijala, barem među mlađom publikom, iako mi je Micro Luggage Scooter još uvijek nekako praktičniji i privlačniji.