DVA SU SVIJETA RAZLIČITA Duale Bandsystem vam omogućuje da na jednoj ruci nosite dva sata

Njemački proizvođač mehaničkih satova Sinn Spezialuhren proizveo je dodatak za vaš ručni sat naziva Duale Bandsystem za koji, onako najiskrenije, možemo kazati da nema neku svijetlu budućnost. No, to je osobno mišljenje autora i vrlo je moguće da je u krivu jer i bedastije stvari su pronašle odobrenje tržišta.

Radi se naime o dodatku, a ovisi s koje strane gledate, za vaš ručni sat ili za Apple pametni sat. Iako proizvođač ove kreacije navodi da služi za spajanje Apple pametnog sata i Sinn analognog sata, mislim da se ista može aplicirati i na ostale ručne satove, naravno ukoliko imate potrebe nositi dva ručna sata ne jednoj ruci.

Konkretno radi se o dva remena koji su skraćeni i koji se stave svaki na jedan od vaših satova, primjerice Sinn i Apple. Nakon toga se baš poput klasičnog ručnog sata stavljaju na ruku.

Ovaj dodatak košta 210 dolara ukoliko ga kupujete zasebno, odnosno 120 dolara ako ga kupujete uz neki Sinn sat.

Iskreno, postoji, u ovom trenutku stanja glave bez jutarnje kave, barem 10 pametnijih načina kako potrošiti 120 ili čak 210 dolara, a dovoljno je samo pronjuškati ponude kvalitetnih ručnih satova.

DVA SU SVIJETA RAZLIČITA Duale Bandsystem vam omogućuje da na jednoj ruci nosite dva sata