VRIJEME JE NOVAC Dame i gospodo, onako iz prve ruke smatramo da je sat savršen poklon za Valentinovo

Znamo kako to obično bude kad je Valentinovo u pitanju. Cijele godine pričamo kako je nama Valentinovo svaki dan, No, onda se krene približavati taj dan.

Odabir poklona se odgađa do zadnjeg trenutka ili se i dalje držite priče “mi ne slavimo Valentinovo”.

Pa ipak, htjeli vi to ili ne, 14. veljače se bliži, a vi pod utjecajem svih tih srdaca, ruža, poljubaca, reklama, pritisaka okoline, društvenih normi, nas medija koji vam nudeći savršene poklone za Valentinovo pokušaju ponešto i zaraditi, pokleknete i odlučite kako bi bio red da svoju bolju, a možda i goru polovicu počastite nečim krasnim. Gospodo da vam olakšamo stvar, 14. ožujka sve je bliže.

Predlažemo da ove godine ne čekate zadnji tren. Razlog tome je što možete uštedjeti, jer realno gledajući artikli s najvećim popustima prvi odu. Watch Centar će tako već od 05. pa sve do 14. veljače nuditi valentinovskih 20% (a primijetili smo na nekim satovima i 30%) popusta za gotovinsko plaćanje na Guess satove i modni nakit, te Nautica satove.

Stoga predlažemo da požurite do najbliže poslovnice Watch Centra i još danas riješite poklon svojoj dragoj polovici. Poklon za cijeli život (ili barem dok joj/mu ne dosadi, a onda
ponovno svratite do njih).

Tijekom istog razdoblja, na webshopu Satovi.com vas čekaju isti popusti na gore navedene brendove za sve vrste plaćanja. Dakle, ne morate se ni maknuti s mjesta s kojeg ovo čitate, dok dragoj polovici vrlo lako možete ponuditi priču da ste prošli brda i doline kako bi joj nabavili savršen sat.

U nastavku nekoliko nama osobnih favorita muških satova, a kako bi vam barem malo pomogli u izboru. Odnosno, predlažemo vam da ovaj članak onako nedužno ubacite dragoj vam osobi u inbox.

Nautica NMX 1600 Carbon Fiber

Crni Nautica sat kojem je podloga ukrašena karbonskim uzorkom, kao i tekstura silikonskog remena. Sportskog je dizajna, ali se može nositi i uz elegantnije odjevne kombinacije. Na podlozi kvarcni mehanizam pokazuje vrijeme i štopericu. Stupanj vodootpornosti je 100 m. Cijena s popustom na Satovi.com: 1 439,20 kn.

Nautica Cape Town

Sportski muški Nautica sat s čeličnim kućištem na kojem je crni silikonski remen. Podloga je crne boje, a mehanizam posjeduje štopericu za jedrenje te ima funkciju savršenog datuma. Vodootporan je do 100 m. Cijena s popustom na Satovi.com: 1 279,20 kn.

Nautica PRH Dive Style

Muški Nautica sat s masivnim kućištem napravljenim od nehrđajućeg čelika. Sat ima funkciju termometra i dubinomjera koje koriste u profesionalnom ronjenju. Ukrašavaju ga narančasti detalji na crnoj podlozi i sivi silikonski remen. Vodootporan je do 200 m. Cijena s popustom na Satovi.com: 2 159,20 kn.

Nautica NST 101

Masivni sportski Nautica sat s kućištem od nehrđajućeg čelika na koje se nadovezuje bijeli silikonski remen. Osim što pokazuje vrijeme i datum, mehanizam sata posjeduje i štopericu. Sat ukrašava mineralno staklo plave boje. Sat je vodootporan do 100 m. Savršeno pristaje uz svaki dnevni look. Cijena s popustom na Satovi.com: 1 075,90 kn.

Nautica NCT 19 Flags

Sportsko elegantni muški sat tamnozelene boje. Na čelično kućište se nadovezuje kožni remen. Osim što pokazuje vrijeme i datum, mehanizam posjeduje i štopericu. Sat je vodootporan do 100 m. Pristaje na casual i poslovne odjevne kombinacije. Cijena s popustom na Satovi.com: 909,30 kn