I kazališne predstave, poput predstave “Ćiro” savršene su kad ih proslavite uz viski

U zagrebačkom satiričnom kazalištu Kerempuh održana je premijera predstave “Ćiro” autora Tarika Filipovića, a nakon predstave, Chivas je za zvijezdu večeri, a vi pogodite koju, organizirao veliku proslavu u društvu njegovih bliskih prijatelja i suradnika.

U satiričnom kazalištu Kerempuh u subotu je pred hrvatskom publikom premijerno izvedena predstava „Ćiro“ koju potpisuju Tarik Filipović i Antonio Gabelić. Za proslavu premijere predstave, 20 godina na kazališnim daskama Kerempuha i Tarikovog 45. rođendana pobrinuo se Chivas i počastio sve prisutne goste. Brojni prijatelji i suradnici okupili su se u zagrebačkom Bulldogu koji je bio u znaku prijateljstva, uspjeha i podrške. Uz suprugu Lejlu, neki Tarikovih gostiju bili su redatelj Vinko Brešan, glumac Amar Bukvić, voditelj Joško Lokas, glumac Rene Bitorajac, poduzetnica Suzy Josipović Redžepagić i neizostavni, legendarni nogometni trener Miroslav Ćiro Blažević.

Tarik Filipović, dugogodišnji ljubitelj Chivasa, svaki važniji životni događaj proslavi upravo uz taj premium škotski whiskey: „Kako to obično u životu biva, sve se uvijek poklopi kako treba. Bilo je ovo predivnih 20 godina tijekom kojih su nastale neke od najuspješnijih predstava na hrvatskoj kazališnoj sceni, a „Ćiro“ je najnoviji komad na kojeg sam iznimno ponosan. A kad takve emocije možeš podijeliti s prijateljima, onda si najsretniji čovjek na svijetu“, izjavio je i zahvalio Chivasu na organizaciji ove posebne, emotivne večeri.

Chivas kontinuirano potiče članove zajednice na pozitivno djelovanje u svijetu i dijeljenje uspjeha s okolinom. U skladu s Chivasovim duhom žive svi ljubitelji ovog vrhunskog whiskeya, pa tako i Tarikovi gosti koji svoja dostignuća i dragocjene trenutke rado dijele sa svojim prijateljima. Uz pomoć svojih brend ambasadora koji su redom istaknuti članovi zajednice, Chivas potiče pozitivne promjene u društvu i podsjeća da je uspjeh još vrjedniji kad se dijeli s drugima.

Chivas Regal inače je jedan od vodećih globalnih brandova. Skoro pa savršen whisky, izvanredne dubine i uglađenosti, koji su stvorila braća James i John Chivas. Prema legendi svjetlo dana prvi je put ugledao 1801. godine u Aberdeenu, a danas Chivasov je dom jedinstvena Strathisla destilerija u Keithu, u škotskoj pokrajini Speyside.

Chivas Regal je jedan od najluksuznijih i najprodavanijih super i ultra premium viskija na svijetu. Dostupan je u preko 200 zemalja, gdje predstavlja simbole modernog viteštva, profinjenog stila i ekskluzivnosti – pravi je džentlen. U svom asortimanu Chivas Regal ima whiskey star 12, 18 i 25 godina.