[PR] Drugo izdanje najvećeg pivskog festivala u Sjeverozapadnoj Hrvatskoj – Beerfest Sjever – Beergardening

Čakovec će za desetak dana ponovo biti mjesto gdje se jednostavno mora biti! U Stari Hrast vraća se najveći sjevernohrvatski festival CRAFT i vrhunske pive Beerfest Sjever.

Beerfest Sjever #2 – Beergardening proljetno je izdanje ovog festivala pive, svetog mjesta svakog ljubitelja odlične klope i hmeljnog napitka. Od popodne u petak 20. svibnja pa sve do kasnih noćnih sati u subotu 21., Stari Hrast je meka i poprište brojnih događanja u sklopu #Beergardening proljetnog izdanja festivala.

Petak 20. 05.
15:00 – 17:00 After Work warmup @ Beergardening .w/ American BBQ
17:00 – 20:00 Beertasting / Indiegogo Beer – Crowdfunding by Pulfer / tribine / radionice
19:00 – 19:30 Otvaranje festivala vrhunske i craft pive Beerfest Sjever
19:00 – 21:00 Pivsko fotkanje by Mario Jakšić before/after
20:00 – 02:00 Chill out zone by Timo G (Slo)

Subota 21. 05.
10:00 – 12:00 Full pivski doručak @ Stari Hrast
12:00 – 13:00 Pivo prijateljstva – sadnja starog hrasta u Starom Hrastu + kumstvo drvu
13:00 – 18:00 Beertasting / tribine / radionice
13:00 – 22:00 Pivsko fotkanje by Mario Jakšić
18:00 – 21:00 Stand up by Goran Vugrinec Goc + gost iznenađenja
21:00 – 04:00 Ogenj + Acoustic Souls + The Voice guests

Bogat program upotpunit će izdašna ponuda domaćeg i regionalnog craft piva, ponajviše iz kuhinja Nove Runde, Zmajske pivovare, Pivovare Daruvar, Križevačke pivovare, Pivionice, Pulfera, Kahli Beer, Varionice, Aircraft Brewery, svjetski poznate pivovare Medvedgrad i mnogih drugih. Za odličnu atmosferu brinu se Brale, Aba, LeLa, Pulfer, Fulir, razna tamna, stout, lageri i IPA, APA i ostale ukusne i drukčije craft pive.

  • Ovo je u suštini treće izdanje Beerfesta, po prvom u studenom i drugom, zločestom bratu u ožujku, ovo je naš najveći Beerfest Sjever. Kako se po prvi puta selimo na novouređenu terasu tako smo odlučili ovaj događaj i prigodno nazvati – Beergardening započeo je u ime organizatora Krešimir Biškup.
  • Pivski festivali su nešto uobičajeno, no naš je drukčiji jer prezentiramo isključivo CRAFT pivu, odnosno pivu malih pivovara. Sve to smo ukombinirali sa vrhunskom gastro ponudom, vođenim kušanjem piva, odličnom festivalskom ponudom zabave i glazbe. Iako smo prošli puta ugostili preko tisuću posjetitelja pomalo smo nervozni jer je ovo ipak da prvi puta radimo punokrvni višednevni festival. I sami jedva čekamo da to sve počne, a ponajviše čekamo vrhunske craft pive iz kuhinja naših majstora. Iz posebne kuhinje dolazi i stand up show Gorana Vugrinca Goca i njegovog visokog lokalnog prijatelja, gosta iznenađenja.
  • Želimo da Beerfest Sjever – Beergardening ponovo bude događaj o kojem će se pričati danima zaključio je Biškup.

Za festival i sve popratne događaje ulaznica neće biti, već je ulaz slobodan.