POSAO IZ SNOVA Želite plaću od 28.000 kuna, dva mjeseca živjeti u Reykjaviku i besplatno putovati svijetom?

Putovanja su krasna. Ne samo da uživamo u svakoj novoj destinaciji već imamo mogućnost neprestanog učenja, upoznavanja, otkrivanja novih sredina, kultura i običaja.

Neki pak od poduzetnijih sretnika uz to dvoje uspjeli su putovanja i monetizirati.

Putovanja kao takva su prilično skupa i vrlo su često prilično opterećenje osobnog ili kućnog budgeta. Zbog toga ih i realiziramo rijetko, jednom možda dva puta godišnje, dok ostatak godine radimo štedeći za sljedeće putovanje.

Ne zvuči ni to toliko loše.

A što kad bi vam rekli da postoji tvrtka koja želi da dođete besplatno živjeti u Reykjavik, koji će vam dva mjeseca biti polazna točka za vaša besplatna putovanja Europom i Sjevernom Amerikom i pritom će vam još platiti nekoliko desetaka tisuća kuna mjesečno? I pokriti većinu troškova koje ćete imati tijekom putovanja.

Posao uz puno zabave

WOW Air, turistička tvrtka sa sjedištem na Islandu, trenutačno je u potrazi za svojim prvim WOW Air Travel vodičem, koji će biti obavezan doći u Reykjavik, a iz kojeg se polijeće za različite destinacije diljem Europe i Sjeverne Amerike. Osoba koja će biti odabrana svoja će putovanja dokumentirati, zajedno sa savjetima za putovanja na ciljanim destinacijama te to dijeliti na društvenim mrežama.

Ne brinite, ne idete sami na putovanja. Uz vas će biti i dvoje prijatelja koji će također uživati sve beneficije ovog posla iz snova, baš kao i vi.

Da biste ušli u izbor, morate posjetiti web stranicu WOW Travel Guide, ispuniti prijavu i poslati kratki video vodič (30 sekundi do dvije minute) o vašem rodnom gradu.

Sve to morate napraviti prije 14. svibnja 2018. godine.

Baza Reykjavik

Ako budete izabrani, vaš ljetni angažman započinje 1. lipnja, a do kada se morate preseliti u potpuno namješteni stan u centru Reykjavika, a kako biste ga koristili kao svoju bazu.

Od tamo ćete neprekidno putovati do 1. kolovoza.

No, imajte na umu da je ovo ipak poslovni angažman, a od vas se očekuje ozbiljna predanost poslu.

Na primjer, dok ćete odabrati koju od 38 destinacija WOW-a širom Europe i Sjeverne Amerike posjetiti, od vas se očekuje da kreirate kvalitetan i prije svega koristan sadržaj o odabranoj lokaciji te sve to aktivno dijeliti na društvenim mrežama.

Snimat ćete videozapise, stvarati priče na Instagramu s praktičnim savjetima za putovanja, pisat ćete o lokalnim ponudama i tajnama te predlagati lokacije koje se isplati posjetiti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.