PHILIPS NORELCO BODYGROOM Kada brada nije ono jedino što brijete

Najbolji uređaj za suhi ili mokro trimanje svih vaših tjelesnih dlaka.

Trodimenzionalna okretna glava omogućuje glavi za brijanje da pomno prati konture vašeg tijela kako bi se postigla kvalitetno brijanje i krajnja udobnost kože prilikom brijanja tijela.

Ovaj trimer prilično visokih performansi ima zaobljene noževe i češalj, a kako bi se spriječilo grebanje kože. Na odabiru vam je 5 postavki duljine (do 1,1 cm) kako biste dobili željeni izgled dlakavog tepiha.

Dizajniran je isključivo za muškarce koji žele kvalitetno brijanje tijela ispod vrata ispod vrata, kako što su prsa i trbušni dio, podlaktice, noge, prepone, ali i leđa te ramena.

Philips Norelco Bodygroom Series 7100 brijač smješten je u vodonepropusno kućište te je izrađen od istih takvih materijala materijali što pak znači da sve odstranjivanje neželjenih dlaka s tijela možete raditi i pod tušem. Pritom nema gunđanja kako je kupaonica puna dlaka, samo imajte na umu da je od sada čišćenje odlijeva vode i sifona vaš zadatak.

Zbog svoje dvostrane funkcije ovaj uređaj omogućuje kraćenje/trimanje dlaka, ali i brijanje istih. Četkica za udaljenost dolaze u 5 duljina te se postavljaju udobno na kožu, a dok podrezujete i najdeblju kosu.

Punjenje baterija traje do sat vremena.

Spomenimo za kraj oštre noževe koji ne zahtijevaju posebno održavanje, a izoštravaju se sami osiguravajući pritom precizan i ravnomjerni trim te udobno i kvalitetno brijanje.

Kupite ovaj proizvod na Amazonu.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.