Ovo su pokloni s kojima ćete osvojiti svaku ženu!

photo: 123rf

Sigurno ste, kao i svake godine, u problemu zvanom “Što kupiti ženi/djevojci/simpatiji za Božić?”.

E pa, zato imate nas koji ćemo riješiti taj problem kao paracetamol glavobolju ili rakijica jutarnji mamurluk.

Ovo su pokloni zbog kojih ćete dobiti sočan poljubac ili barem zagrljaj:

Dekica

Svaka žena voli mekane i tople poklone. Ako odaberete tamno crvenu, smaragdno zelenu, nijansu sive ili bež, pobjeda je zagarantirana. Ni slučajno nemojte štedjeti na ovom poklonu, jer jeftinije verzije dekica često proizvode elektricitet, što se nikome ne bi trebalo sviđati.

Lijepa vaza

Da, iako se vama možda ne čini kao zgoditak među poklonima, žene zaista vole vaze! Porculanska ili staklena, svejedno je, samo budite praktični. Odaberite jednobojnu vazu ili s nekoliko boja, nikako ne napadnih uzoraka (kako bi se uklopila u svaki ambijent) i obratite pozornost na “otvor” za cvijeće. NE kupujte s preuskim otvorom!

Šalica

Ako je ženska osoba kojoj kupujete poklon vaša simpatija, lijepa šalica će biti dovoljan znak pažnje. Pokušajte saznati voli li ona više kavu ili čaj i na temelju toga prvo obratite pozornost na veličinu i tip šalice. Ubacite unutra male čokoladice, umotajte u celofan i stavite crvenu mašnu. Voilà!

Difuzer i eterična ulja

O da, došla su vremena kada su ovakvi pokloni i više nego traženi! Raspon cijena je velik, izbor još veći, stoga si dajte vremena i odaberite onaj koji si možete priuštiti. Klikom na difuzeri ćete pronaći difuzere, a klik na eterična ulja će vas odvesti…pogodite! Na eterična ulja! Bravo.

Hint: sada su popularna antivirusna ulja poput ravensare i čajevca, a u kombinaciji s limunom ili mentom, ispunit će prostoriju ugodnim mirisom. Prilikom odabira difuzera, svakako obratite pozornost na kvadraturu koju pokrivaju svojim djelovanjem. 

Skupa i raznolika bombonijera

Tko može odoljeti malom slatkim zalogajima punim iznenađenja? Mislimo da ovaj poklon ne treba dodatno “braniti”.

Kutija za nakit

Kutije za nakit oduvijek su privlačile pažnju, posebno kad su se pojavile one koje sviraju. Ovaj sitni znak pažnje zaista može biti odličan, personaliziran poklon, samo pronađite sliku ili citat koji će ga krasiti. I dobro razmislite o važnim datumima, ženama nije važno kakva je poklon, one zaista vole kad se potrudite.

Do ovih saznanja smo došli putem kratkog anketiranja ženskog dijela redakcije i poznanica koje su pristale na ovo istraživanje. Ovim putem im zahvaljujemo. One znaju koje su. 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.