Da, Russell Crowe se doista rastaje od Danielle Spencer s kojom je već godinama živio razdvojeno, a vi doista možete postati gladijatorom, barem u sigurnsoti vlastitog doma.

Naime, jedan dio Russellove kolekcije memorabilija koje će se naći na aukciji Sotheby’s u Australiji je i zaštitni metalni prsluk/odijelo kojeg su nosili drevni gladijatori, a kojeg je Russell imao za vrijeme snimanja istoimenog filma.

Nije ni nama previše jasno kakve sad odjednom veze imaju današnje rastave slavnih s aukcijskim rasprodajama, ali očito je to u nekom nama propuštenom trenutku postao the thing.

Spomenimo da će na rasprodaji biti puno umjetničkih djela, namještaja, glazbenih instrumenata, satova, sportskih memorabilija, a izdvojili bi ručni sat Vacheron Constantin, zatim “The Suitor” Charlesa Blackmana, ali i razna kriket memorabilija Russellovog bratića Martina Crowea.

Tko voli nek izvoli skoknuti do Sydneya, a vjerujemo da pravom štovatelju lika i djela spomenutog glumca to uopće nije problem. Izložba svih artikala održat će se od 4. do 7. travnja, a sama aukcija kreće u večernjim satima 7. travnja u Carriageworksu u Sydneyu.