OVO JE FREY Deterdžent za rublje kako ga vidi i miriše muškarac

Koliko vam se često dogodilo da vam se ulje za bradu ili kolonjska voda nikako ne podudaraju s mirisom praška za pranje veša ili pak naglašenih cvjetnih nota omekšivača?

Jest li čuli za Frey? Kozmetičku liniju proizvoda za muškarce koja ne samo da će maksimalno istaknuti vašu muškost veće je ujedno i sigurna za okoliš.

Frey naravno ne sadrži nešto posebno po čemu bi on bio bolji od onog dosadašnjeg sredstva za pranje rublja koje koristite. Frey je samo čista muška izvedenica deterdženta za rublje koji je funkcija jedno – odraditi svoj zadatak.

Isto to, a neki čak i bolje, nude i svi ostali proizvođači deterdženta za pranje rublja, jedina je razlika što iza njih mirišite na cvijeće.

Frey je mješavina esencija ponajboljih muških mirisa diljem svijeta, zatim je to kombinacija esencijalnih ulja pogodna muškarcu, gospodinu štoviše.

Nakon Freya i vi i vaša odjeća mirišite pravim muškim mirisom, a ne prikrivenim cvijećem. Čak 97% korisnika Freya smatra da im je Frey bolji miris od prethodnog deterdženta koji su koristili.

Frey proizvodi su provjereni i dokazani da drže rame uz rame sa svim elitnim proizvođačima praška za pranje rublja, ne skidaju boju čestim pranjem te ne uništavaju samu tkaninu. A to mi omogućuje posebna smjesa surfaktanata i enzima.

Također je siguran za okoliš jer su svi njegovi sastojci bio razgradivi, a kako bi se otpadna tvar njegovim korištenjem svela na minimum.

Frey je također certificirana B Corporation tvrtka, što znači da zadovoljavaju rigorozne standarde društvene i ekološke izvedbe, odgovornosti i transparentnosti.

Naposljetku, Frey dio ukupne zarade donira svom neprofitnom partneru.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.