PICO U DELUXE Replikator je zanatskih piva s potpisom mnogih majstora pivarstva

Replikator hrane i piće djeluje tako da preraspodjelom subatomskih čestica, kojih obiluje svugdje u svemiru, oblikuje molekule te organizira te molekule u neki objekt.

Na primjer, za stvaranje svinjskog odreska, replikator bi prvo trebao kreirati atome ugljika, vodika, dušika itd, organizirati ih u aminokiseline, proteine, stanice te sastaviti čestice u oblik svinjskog mesa, odreska i to u svega nekoliko sekundi.

Replikator se uspješno koristio u skoro svim sezonama Zvjezdanih staza.

No, ovdje dolje na Zemlji još uvijek nemamo replikator, ali imamo zato prvu najbolju sličnu stvar, a koja nam može stvoriti kavu, čaj, Kombuchu, sokove, zdrave napitke te ono najbitnije, pivo.

Zove se Pico E Deluxe.

Uglavnom uređaj je to koji nam u svom opusu proizvoda doista nudi sve gore nabrojano, no spomenimo ipak ono posljednje, a to je pivo.

Za ovaj se projekt okupilo stotine pivovara diljem svijeta te njihovih majstora pivarstva koji su sudjelovali s tvrtkom i kreiranju jedinstvenog okusa za svako pivo u ponudi ovog uređaja. Time ste sigurni da svako pivo koje kuhate po njegovoj izvornoj recepturi ili recepturi koju je osmislio majstor pivarstva.

Namirnice za svako ponuđeno piće dolaze u posebno pripremljenim paketićima pod nazivom PicoPaks koji se uz kućnu dostavu naručujete online.

Deluxe inačica dolazi sa svime što vam je potrebno za početak pripreme, odnosno kuhanja pića, a to uključuje sami uređaj, keg, dva filtera i staklenu posudu za mjeru.

Pico U Deluxe može biti vaš za svega 200 dolara poduprete li Kickstarter kampanju, odnosno kasnije po cijeni od 300 dolara.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.