Organizatori zimskih olimpijskih igara u Južnoj Koreji predviđaju i do 4 snošaja dnevno, po sudioniku

Barem su se za takav scenarij pripremili domaćini ZOI osiguravši 110 000 kondoma.

Na nadolazećim zimskim olimpijskim igrama koje će se održati od 9. veljače pa do 16. veljače u PyeongChang u Južnoj Koreji svim sudionicima, a njih će biti 2 925 bit će podijeljeno točno 110 000 kondoma. Što jednostavnom matematičkom računicom, a pošto igre traju 16 dana, iznosi 37 kondoma po sportašu. Uzmemo li u obzir da se radi o oba spola, a koitus za koji je potreban jedan kondom obično ide u paru, pretpostavka je da će se sportaši oprašivati 3-4 puta dnevno.

Uz ta svakodnevna seksualna natjecanja sportaši bi se trebali natjecati u određenim zimskim sportovima koji su uobičajeni za zimske olimpijske igre, recimo skijaški skokovi ili boćanje na ledu.

Časopis The Morning Post također donosi informaciju da je ukupna brojka rezerviranih kondoma za ove olimpijske igre za 10 000 komada već od brojke koja je bila podijeljena u Vancouveru 2010. godine te Sochiju 2014. godine.

Iako je to dosad najveći broj podijeljenih kondoma na zimskim olimpijskim igrama on dakako nije ni približno blizak rekordu koji iznosi 450 000 kondoma koji su bili podijeljeni sportašima ljetnih olimpijskih igara u Rio 2016. godine. Doduše ljetne olimpijske igre imaju nešto više sudionika od zimskih.

U PyeongChang su se pobrinuli da kondomi budu lako dostupni pa se tako košare kondoma nalaze u svim muškim i ženskim toaletama u olimpijskom selu, nalaze se u press centrima, te media centrima te naravno i u medicinskim centrima, što pak nam govori da će i novinari, reporteri, ali i doktori dobiti svoju porciju užitaka.

Uglavnom, gospodo, puno je to seksa, i doista se pitamo kako se sportaši uopće stignu natjecati.

Tvrtka Convenience Co., proizvođač kondoma, a koja je donirala preko 100 000 za olimpijske igre samo želi “uspješno održavanje zimskih olimpijskih igara te svakako spriječiti ikakvu mogućnost širenja virusa HIV.”

Glasnogovornik pak igara Chung Geun-sik je izjavio: “Ne očekujemo da će ih sportaši iskoristiti sve.” što zvuči pomalo kao izazov.