NEVJEROJATNO, ALI ISTINITO Ovaj tip muškaraca je najuspješniji kod žena

Žene su komplicirana bića. To znamo, to smo doživjeli i to će uvijek tako i biti. Ponekad je stvarno teško razumjeti što žele i kada nešto žele te kako žele da se ponašamo, što da budemo. No, opet svaka žena je drugačije pa je tako i njihovo poimanje nas drugačije, odnosno svaka od njih preferira određeni tip muškarca.

Poslovično već spominjemo istraživanja, iako se radi samo o anketama, ali sadašnje koje ćemo spomenuti nam je malo prodrmalo temelje muškosti jer kod žena je najuspješniji jedan tip muškaraca na kojeg nikada ne bismo posmislili.

Na naše iznenađenje niti je to poslovni muškarac, niti je to muškarac ovisan o tjelovježbi, a niti je hipster, već je to manje više – gamer.

Da onaj “klinac” koji po cijele dane igra igrice na računalu ili Playstationu. Onaj tip muškaraca za kojeg mnogi kažu da je niš’ koristi, ali opet onaj tip muškaraca gdje pojedinci zarađuju novce o kojima možemo samo sanjati.

Anketa se provodila na grupi žena koje su svoje muškarce svrstale u 8 različitih grupa. Bilo je to trendsettera, rokera, štrebera, hipstera, ovisnika o teretama, očeva,  gamera te klasičnih besposličara.

Nakon toga pitanja su postala intimnija.

Djevojke i žene su upitane koliko se puta tjedno pozabave s dečkom u krevetu, dakle koliko puta tjedno se igraju mame i tate, doktora. Rezultati su bili pomalo iznenađujući:

  1. Gameri – 6 puta
  2. Hipsteri – 4 puta
  3. Besposličari – 4 puta
  4. Trendseteri – 3 puta
  5. Štreberi – 3 puta
  6. Rokeri – 2 puta
  7. Ovisnici o teretanama – 1 puta
  8. Očevi – jednom u dva tjedna

Gospodo mislim da je vrijeme da krenemo s igrom. Ja sam već nabavio Playstation 4 Pro ;)