Netipični festival u netipičnim okolnostima: Organizatori Dana komunikacija predstavili DK Piknik na Maksimiru

dana komunikacija
Foto: Promo

 Organizatori jednog od najboljih festivala na svijetu – Dana komunikacija 17. lipnja u zagrebačkom Maksimiru organiziraju prvu offline konferenciju u prirodi  s online programom koji okuplja vodeće svjetske biznismene, futuriste, psihologe i kreativce 

 Nakon mjeseci karantene i izolacije, nema boljeg načina za druženje s kolegama koje dugo nismo vidjeli, razmjenjivanje dojmova i uživanje u kvalitetnim sadržajima – od ljetnog piknika u zelenilu. Zato su organizatori Dana komunikacija, dok nestrpljivo iščekujemo odlazak u Rovinj, sudionike ovogodišnjih Dana komunikacija 17. lipnja 2020. u after work terminu s početkom u 17 sati odlučili počastiti DK Piknikom uz online predavanja uživo vrhunskih svjetskih predavača – biznismena, futurista, psihologa i kreativaca i to ni manje ni više nego usred idiličnog maksimirskog zelenila podno Vidikovca. 

Direktorica festivala i programa Dunja Ivana Ballon predstavila je projekt: “Nikada nismo bili tipična konferencija pa tako i ovoga puta razmišljamo izvan okvira: našu neobičnu zajednicu u neobičnim okolnostima selimo u prirodu! U zelenom okruženju Maksimira razgovarat ćemo sa svjetskim liderima i ponuditi odgovore na pitanja poput onoga kako razmišljati o budućnosti kada je razmišljati o budućnosti nemoguće?” 

Upravo to bit će naziv predavanja futurista svjetskog glasa Bena Hammersleya, koji će otvoriti prvi dan Piknika. Potvrđeno je sudjelovanje i legendarnog Sir Martina Sorrella, kojeg ćemo pitati kako izvući biznis iz krize, a sa psihologinjom specijaliziranom za osobnost Heidi Priebe pronaći ćemo prijeko potrebnu inspiraciju za poslovne, ali i privatne pobjede. 

DK Piknik ekskluzivan je poklon isključivo za sudionike ovogodišnjih Dana komunikacija. Uz zalazak sunca moći ćemo razmijeniti dojmove s kolegama, klijentima, poslovnim partnerima i svima koje dugo nismo vidjeli uživo. S početkom u 17, a formalnim završetkom u 20 sati, DK Piknik tijekom dva dana ugostit će čak šest inozemnih stručnjaka uz zanimljive rasprave sa sudionicima nakon predavanja, ali i svima okupljenima dati priliku zaviriti i u krizno funkcioniranje te stavove domaćih tržišnih lidera. 

Uz uživanje u ljetnoj atmosferi, svježem zraku i druženju s kolegama, zajamčene su i maksimalne sigurnosne mjere jer su zdravlje i dobrobit svih na prvom mjestu. Kako bi se izbjegle gužve pred ulazom, za sve sudionike ovogodišnjih Dana komunikacija neophodno je potvrditi dolazak na DK Piknik na info@danikomunikacija.com. 

Sve informacije o DK Pikniku, koji će se održati 17. lipnja od 17 do 20 sati podno Vidikovca na Maksimirskom perivoju, dostupne su na službenoj stranici Dana komunikacija. 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.