Najbolja brada Hrvatske uživat će u jahanju na Velebitu, a njegov brkati kompa u Pivu s brkovima

Brade, konji, pivo i krasni velebitski krajobrazi... Da, u slučaju pobjede na našem natječaju, vaša vas brada može odvesti do jedinstvenog i luksuznog odmarališta, smještenog u Parku prirode Velebit.

Sa zadovoljstvom objavljujemo da smo kao ovogodišnju glavnu nagradu za najbolju bradu, osim posebnog ulja sa zlatnim listićima u ekskluzivnom pakiranju od mahagonija tvrtke The Golden Spartan, osigurali i dvosatno jahanje za jednu osobu na Linden Tree Retreat & Ranchu. A, osim sredstava za njegu brade, svi će pobjednici moći uživati i u pravom muškom pivu – Prvom hrvatskom pivu s brkovima.

Osim u nagradnom fondu, došlo i do male promjene u sastavu žirija, pa se prošlogodišnjem pobjedniku Igoru Pezelju i članu našeg uredništva Tomislavu Buzi, pridružio Joe Labak, prva brada Linden Tree Rancha, koji će, u slučaju potrebe, ponosnog vlasnika najbolje brade poučiti jahanju.

Linden Tree Retreat & Ranch

Linden Tree Retreat & Ranch destinacija je luksuznog i intimnog eko turizma, smješten je na 50 hektara unutar Parka Prirode Velebit. Duh Parka, koji je pod zaštitom UNESCO-a, usmjerava djelovanje rancha i kreira okosnicu svih pravila održivog razvoja.

Linden Tree je svoje postojanje na Velebitu prilagodio potpunom senzibilitetu i održivosti okoliša. Autentični ranč u potpunoj je harmoniji sa svojim okruženjem. Kao jedan od rijetkih luksuznih rančeva u Europi, uvršten je u poznati vodič za putovanja DK Eyewitness Travel.

Prvorazredna je ovo destinacija za jahanje u Hrvatskoj, privlačan onima koji traže ekološku destinaciju za odmor u avanturističkom duhu.

Prvo hrvatsko pivo s brkovima

Prvo je to craft pivo iz samog srca Like, točnije Velike Plane. Odležali lager napravljen je metodom suhog hmeljenja i fermentacijom na tri vrste slada. Kremasto i punog okusa. Nefiltrirano i nepasterizirano. Iznimno zahtjevno za proizvesti i od visoko – plemenitih sirovina. Pivo bez kompromisa.

Ručno napravljeno i ručno punjeno! Svaka boca je jedinstvena. Brkovi su u prošlosti bili simbol muške čestitosti i poštenja. U tom duhu je ovo pivo oda muškosti, onoj koja je iskovana kroz pokušaje i pogreške, upornost i neodustajanje.

Gospodo, što se čeka?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.