SAMO ZA GOSPODU U GODINAMA? Mlađe generacije muškaraca više ne uzbuđuju velike grudi

Prema podacima o navikama online pretraga, ispada da je interes za ženske grudi splasnuo za čitavih 20 %. A svemu su tome ‘krivi’ milenijalci, koje grudi zanimaju manje od starijih muškaraca.

Iako se po suvremenim standardima ljepote manekenski tip tijela smatra savršenim, muškarci su već više puta srušili tu teoriju i istaknuli kako baš jako vole zamamne obline.

Iako sve muškarce privlače ženski atributi, njihova fascinacija ženskim grudima se mijenja. Tako je u istraživanju Pornhuba dokazano da mlađi muškarci, od 18 do 25 godina, nisu toliko zadivljeni ženskim grudima.

Do zaključka se došlo na temelju pretrage online sadržaja, koja je pokazala da muškarci u ovom životnom dobu za 20 posto manje pretražuju sadržaje na kojima se prikazuju ženske grudi.

Izvor: Pornhub

Iako još uvijek milijuni pretražuju pojmove kao što su “velike grudi” ili “bujne grudi”, oni danas čine tek 1,5% svih pretraga. Osim toga, sve se više pretražuju pojmovi “prirodne grudi”, što bi možda moglo izazvati paniku u industriji proizvodnje i ugradnje “silikona”.

Zanimljivo je da je situacija bitno drugačija kod starijih muškaraca.

Istraživanje je pokazalo da muškarci od 55 do 64 godine za 17 posto više pretražuju sadržaje u kojima mogu vidjeti gole ženske grudi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.