NAJAKTUALNIJA PITANJA Dame pitaju, a bradonje odgovaraju

Postoji jedna rasprava na Redditu u kojoj se poziva ženska populacija da postave bilo kakva pitanja vezana uz brade i njihove nositelje, a na čija će pitanje odgovarati sami bradonje, onako od srca i brade. Izdvojili smo neka pristojnija pitanje.

Kakav je osjećaj kada ti se netko prstima igra s bradom?

Prvo i osnovno pravilo drage dame, i gospodo, nikad ne dodirujte bradom bilo kojem strancu. To je čak i nepisano pravilo. Pristojno je pitati i većina će bradonja, ako se radi o nekoj normalnoj situaciji, dozvoliti da mu se dodiruje brada. Je l’ dodirujete kosu bilo kojem strancu kojeg sretnete na ulici?

Ne postoji generalni odgovor na ovo pitanje i ovisi od bradonje do bradonje. No, osjećaj je jedinstven. Nije kao igranje kosom, ali svakako je to jedan divan osjećaj, naravno ak osoba koje dodiruje bradu ima posebno mjesto u životu tog bradonje. Muškarci kao muškarcu pak će većinu ženskih dodira smatrati i pomalo dvoznačno, ne samo da ona želi osjetiti njegovu bradu među svojim prstima već vrlo vjerojatno želi nešto više. I bradonje su muškarci. O krvi, mesa i testisa. Uz dodatak ljubavnog jastuka.

Uglavnom osjećaje je zanimljivi i dobar.

Nije li ljubljenje sa svom tom bradom malo otežano?

Nije. Možda kod muškaraca koji njeguju veliki brk je malo drugačije i treba između ostalog razmišljati i o tom brku između dvoje aktera. No, brada kao takva, osim kad je u pitanju ona starosti do tjedan dana, nikad nije predstavljala nikakav problem pri ljubljenju. Osim, kako se i navodi ako se rado i dvodnevnoj ili trodnevnoj bradici, no to ionako nije još brada.

A što je s ljubljenjem onih dijelova tijela?

Priča je u najvećem broju slučajeva ista. Brada može biti pravi saveznik u ljubavnim igricama, a posebice kod ljubljenja onih dijelova tijela, da sad ne idemo u detalje, ali bradonje se svakako mogu zaigrati svojoj bradom u pružiti nove užitke damama. Osim, napominjemo, ako se rado o dvodnevnom ili trodnevnom slučaju puštanja oštrih dlaka po licu, u tom slučaju može biti zanimljivoj svakoj dami koja se voli igrati recimo šmirgl, odnosno brusnim papirom.

Da li bi se ikada obrijao i za koga?

Odgovor većine, ako ne i svakog pravog i istinskog bradonje na ovo pitanje je – ne nikada, ni za koga. Barem ne svojevoljno. No, svakako postoje situacije u kojima će bradonja skinuti svoju bradu ponajviše ako je u pitanju zdravlje ili sami život.

Imaju li dame dodatnih pitanja? Javite se putem komentara, Facebooka, inboxa.


Još od Gentleman.hr

Izrada spremnika, nosača glava (steznih čeljusti) za glodalice

Ovim videom uratkom izrade spremnika za glave glodalica otvaram novu rubriku na...
Pročitajte više o priči

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.