NAJAKTUALNIJA PITANJA Dame pitaju, a bradonje odgovaraju

Postoji jedna rasprava na Redditu u kojoj se poziva ženska populacija da postave bilo kakva pitanja vezana uz brade i njihove nositelje, a na čija će pitanje odgovarati sami bradonje, onako od srca i brade. Izdvojili smo neka pristojnija pitanje.

Kakav je osjećaj kada ti se netko prstima igra s bradom?

Prvo i osnovno pravilo drage dame, i gospodo, nikad ne dodirujte bradom bilo kojem strancu. To je čak i nepisano pravilo. Pristojno je pitati i većina će bradonja, ako se radi o nekoj normalnoj situaciji, dozvoliti da mu se dodiruje brada. Je l’ dodirujete kosu bilo kojem strancu kojeg sretnete na ulici?

Ne postoji generalni odgovor na ovo pitanje i ovisi od bradonje do bradonje. No, osjećaj je jedinstven. Nije kao igranje kosom, ali svakako je to jedan divan osjećaj, naravno ak osoba koje dodiruje bradu ima posebno mjesto u životu tog bradonje. Muškarci kao muškarcu pak će većinu ženskih dodira smatrati i pomalo dvoznačno, ne samo da ona želi osjetiti njegovu bradu među svojim prstima već vrlo vjerojatno želi nešto više. I bradonje su muškarci. O krvi, mesa i testisa. Uz dodatak ljubavnog jastuka.

Uglavnom osjećaje je zanimljivi i dobar.

Nije li ljubljenje sa svom tom bradom malo otežano?

Nije. Možda kod muškaraca koji njeguju veliki brk je malo drugačije i treba između ostalog razmišljati i o tom brku između dvoje aktera. No, brada kao takva, osim kad je u pitanju ona starosti do tjedan dana, nikad nije predstavljala nikakav problem pri ljubljenju. Osim, kako se i navodi ako se rado i dvodnevnoj ili trodnevnoj bradici, no to ionako nije još brada.

A što je s ljubljenjem onih dijelova tijela?

Priča je u najvećem broju slučajeva ista. Brada može biti pravi saveznik u ljubavnim igricama, a posebice kod ljubljenja onih dijelova tijela, da sad ne idemo u detalje, ali bradonje se svakako mogu zaigrati svojoj bradom u pružiti nove užitke damama. Osim, napominjemo, ako se rado o dvodnevnom ili trodnevnom slučaju puštanja oštrih dlaka po licu, u tom slučaju može biti zanimljivoj svakoj dami koja se voli igrati recimo šmirgl, odnosno brusnim papirom.

Da li bi se ikada obrijao i za koga?

Odgovor većine, ako ne i svakog pravog i istinskog bradonje na ovo pitanje je – ne nikada, ni za koga. Barem ne svojevoljno. No, svakako postoje situacije u kojima će bradonja skinuti svoju bradu ponajviše ako je u pitanju zdravlje ili sami život.

Imaju li dame dodatnih pitanja? Javite se putem komentara, Facebooka, inboxa.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.