Posao iz snova u Harley-Davidsonu. Beneficije? Harley-Davidson

Ali ima jedna mala caka.

Pripravnička kampanja koju je pokrenuo Harley-Davidson, #findyourfreedom, uključuje školu vožnje motocikla, dobivanje samog motocikla na korištenje te življenje motorističke kulture putujući diljem zemlje.

Uz to pripravnici će sudjelovati na raznim sastancima i druženjima Harley-Davidsona. Isto tako imat će zadatak da kreiraju sadržaju za Harley-Davidson društvene kanale kao što su Facebook, Twitter, Instagram i Snapchat.

No to nije sve. Sretni pripravnici će na kraju angažmana, a pod uvjetom da su završili Harleyevu akademiju vožnje te stekli njihovo odobrenje/povjerenje zadržati motocikle za sebe. Zauvijek.

“Kontinuirano radimo na popularizaciji motociklizma”, rekao je predsjednik Uprave Harley-Davidson Matt Levatich. “Koji bolji način angažirati buduće vozače nego imati cijeli tim novopridobljenih entuzijasta koji će podijeliti svoje osobne priče dok uranjaju u kulturu motocikala i zajednice – a paralelno dobivaju i vrijedno iskustvo promocije.”

I na kraju slijedi caka.

Naravno, nažalost #findyourfreedom još uvijek se odnosni samo na teritorij SAD-a, a otvoren je za sve koji završavaju školovanje, potrebno im je bilo kakvo radno iskustvo i progresivno razmišljaju o karijeri.

Dragi Harley-Davidson, jesmo nešto stariji, razmišljamo o karijeri, još uvijek se razumijemo u društvene mreže i volimo vjetar u bradi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.