Matthew McConaughey i Wild Turkey plasirali novu seriju viskija pod nazivom LONGBRANCH

Oskarovac je dobio svoj burbon.

Ima već dvije godine otkako je holivudska zvijezda Matthew McConaughey postao kreativni direktor destilerije Wild Turkey iz Kentuckyja te kako je pod osobnim tutorstvom Jimmyja i Edda Russella, oca i sina koji zajedno imaju preko 100 godina iskustva proizvodnje burbona, prihvaćen u ovaj obiteljski biznis.

I tako je došlo vrijeme da zajedničkim snagama, znanjem Russellovih te ljubavlju i promocijom McConaugheya, ovaj oskarovac dobije i svoje specijalno izdanje burbona.

Odabrani je naziv Longbranch, a iza njega se nalazi prirodno sladak i nježan osmogodišnji burbon koji je dodatno zaslađen filtriranje kroz ugljen drveta mesquite.

Mesquite je teksaško drvo koje se obično koristi za sušenje i dimljenje mesa, a poznato je po slatkim i pikantnim aromama. Eddie i Matthew složili su se kako će to biti savršen način utjelovljenja teksaških korijena glumca u njihov proizvod.

McConaughey je objasnio i sami naziv: “Što to znači? U svom najjednostavnijem obliku to znači produžena ruka. Poziv. Dobrodošlica.”

I dalje kaže: “Kad prijatelji mogu postati obitelj, a tako su se Russellovi odnosili prema meni s prvim danom kada sam ih upoznao”.

Naravno nije još poznato kad će i hoće li ikad ovaj ukusni burbon stići u Hrvatski, ali je svakako nešto što bi trebalo probati.

Ovo je prvo izdanje Wild Turkeya koje ne potpisuje samo netko od Russellovih već, u ovom slučaju, McConaughey, a čiji viskiji su u posljednje vrijeme sve rjeđi, a kolekcionarska scena za njihovim izdanjima u sve većem je porastu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.