LOKALNA KORUPCIJA Hrvatskoj treba Jennifer Lawrence i više nego što to mislimo

Jer na sceni šeće skoro pa gola, a slijedeće godine kreće u borbu protiv korupcije.

Ova mlada i perspektivna glumica nije poznata samo po tome što iza sebe ima 4 nominacije za nagradu Oscar te jednog osvojenog, već je poznata po svom zdravom smislu za humor te po komentarima gdje nema baš dlake na jeziku, što pak kod svih tih velikih zvijezda i nije tako uobičajeno.

Na posljednjem pak je snimanju, onom za film Red Sparrow koji u kina dolazi sljedećeg mjeseca, uspjela posramiti veći dio filmske ekipe tako da je vrlo često setom šetala prilično razgolićena.

Naime, sami film ima pregršt scena u kojima je Jennifer bez odjeće, a u pauzama među snimanjem nije joj bilo baš od prioriteta oblačiti se te ponovno skidati, stoga je odlučila većina snimanja provesti gola.

Zbog svih se odličnih ljudi na setu osjećala toliko opušteno i ugodno da se u jednom trenutku cijela ekipa počela osjećati neugodno jer joj nije bilo potrebno stavljati ogrtač na sebe nakon gašenja kamera.

“Ne treba mi ogrtač. Vruće mi je. Jedem.” izjavila je između ostalog u intervjuu za Entertainment Tonight.

No, također je otkrila da sljedeće godine uzima pauzu od snimanja te se u potpunosti okreće aktivizmu gdje želi probuditi mlade, zdrave i nekorumpirane ljude da se aktivnije uključe u politiku.

“Sljedeće godine uzimam slobodno. Radit ću s organizacijom koja pokušava aktivirati mlade ljude da se aktivnije uključe u lokalnu političku scenu. To nema nikakve veze sa samim političkim angažmanom kao takvim, nego s borbom protiv korupcije te donošenju raznih prijedloga koji će pokušati proći državne zakone, a koji će pomoći sprečavanju korupcije, te tako popraviti samu demokraciju.”

Gospodo, ni mi se ne želimo politički aktivirati, već samo želimo da otvorite oči i pogledate oko sebe.

Lokalna korupcija, koja je prisutna na svakom nivou rak je rana našeg društva, te ako ne očistimo pred svojim vratima, teško da išta dobra možemo očekivati u budućnosti.