O čemu najčešće lažete vi, a o čemu vaše partnerice

lažete
Foto: 123RF

Bilo da su dopuštene ili ne, bezopasne ili neoprostive, male laži su svakodnevne u ljubavnim vezama ili situacijama koje njima prethode. O čemu najviše lažete? Pritom ne mislimo na one klasične prevarante koji lažu čim zinu, već na sve vas dobre dečke i gentlemane koji ponekad provučete pokoju bezazlenu laž, najčešće s ciljem da impresionirate svoju (potencijalnu) partnericu.

Muške laži

Visina

Poznajete li muškarca nižeg od 170 cm? Rijetko. Može se reći da je muškarcima visina između 170 i 175 cm svojevrsna mentalna granica za nizinu, pa će čak i oni od sto šezdeset i koji centimetar reći kako su ”tu negdje”.

Financijsko stanje

Ako spadate u skupinu prosječnog muškarca, onda vjerojatno mislite da je ženama bitno kolika vam je plaća, pa se na početku veze trudite ostaviti dojam da zarađujete više no što je to istina. Kako veza odmiče i postaje ozbiljnija, tako postajete i iskreniji prema svojoj partnerici.

Broj djevojaka

Kada vas vaša draga priupita s koliko ste drugih žena u životu spavali, velika je vjerojatnost da ćete se tajnovito osmjehnuti i reći da nije važno. Nakon natezanja i nagovaranja s njene strane ćete popustiti i reći da ste spavali s njih dosta, misleći da je vaša seksualna prošlost ono što vas je učinilo velikim frajerom, a da ste sada bezuvjetno vjerni svojoj partnerici.

Prvi seks

Znamo da volite pretjerivati i naglašavati svoju muškost, ali se isto tako bojite otkriti svoje slabosti. Zato će većina vas uvijek reći kako su izgubili nevinost s dvanaest godina, s djevojkom koja je tada imala skoro osamnaest. Iako je, vrlo vjerojatno, u stvarnosti muškarac bio taj koji je imao skoro osamnaest i bojao se da će umrijeti kao djevac.

Ženska kilaža

Iako ih ljepši spol smatra blesavima, muškarci vrlo dobro znaju da izjava poput: ,, ovih par kilica viška ti baš dobro stoje” neće izazvati zadovoljstvo sa suprotne strane.

Ženske laži

Najčešća laž koju vam vaše partnerice govore je ona kojom potvrđuju da im se sviđa dar koji su dobile, a nakon nje slijedi uvjeravanje da ste bili savršeni u krevetu. Lista pet najčešćih ženskih laži vrlo je zanimljiva.

Čist seksualni dosje

Žene vrlo često osjećaju pritisak društva zbog čega žele posjedovati ,, čist seksualni dosje”, pa često lažu o broju muškaraca s kojima su spavale.

„Ne znam gdje ti je majica“

Ako ste prosječan muškarac onda uistinu nećete saznati laže li žena kada kaže da nije vidjela vašu majicu i da je nije bacila u smeće. Ono što je sigurno jest da svaka žena zna da je pokoja intervencija u vašem ormaru nužna.

„Bio si savršen“

Ah, najpoznatija laž! Žene su majstorice lažiranja orgazama, prvenstveno iz razloga jer je jednostavno, a to im omogućuje da svojem partneru uvijek osiguraju dozu zadovoljstva. I ne, vjerojatno vam nikada neće priznati da ste bili loši.

„Na piluli sam, ne brini“

Možda zvuči nevjerojatno, ali velika većina žena svojim partnerima laže o kontracepciji baš kako bi ostale trudne. I zato što jednako uživaju u seksu bez kondoma kao i muškarci.

Žene ne lažu

Ono što žena nikada neće priznati je – da laže! Njezine laži mogu doći do izražaja u slučaju kada vara partnera jer osjeća da je on njoj učinio nešto krivo. Za laž se osjećaju manje krivima kada njihova indiskrecija nije emocionalnog karaktera.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.