KUĆNI HEDONIZAM Ovaj pametni stolić za dnevnu sobu ima ugrađeni hladnjak

Zar ste još uvijek jedan od onih nesretnika koji po omiljeno pivo ili neko drug piće za vrijeme gledanja filma ili omiljenog koncerta ozbiljne glazbe mora odlaziti sve do kuhinje, a što čak može dovesti i do prekida u gledanju? Uglavnom, ja jesam jer sve hladno je u frižideru. A paralelno s time, u nabavci sam novog stolića za dnevni boravaka.

Znači, ovo je Sobro Coffee Table. Smješta se u dnevnoj sobi umjesto vašeg postojećeg stolića, a njegov glavni adut je simpatičan crno-bijeli dizajn, nježnih rubova koji pristaje uz manje više svaki interijer.

No, ako vam baš i ne odgovara vašem interijeru, onda ga zadržite barem zato što je to mali frižider. U biti, a sudeći po slici, i nije tako malo. I u njega možete spremiti svo omiljeno vam piće, grickalice, ostatke pizze za kasnije, a bez potrebe da se uopće dignete s udobne fotelje ili da čak maknete daljinski iz ruke.

Ako vam ni to nije dovoljno da ovog trenutka odete na Indiegogo i rezervirate svoj primjerak, onda spomenimo da ovo nije samo stolić za kavu, stolić za dnevni boravak i frižider s priličnom kapacitetom, već je ovo i pravi pametni stol. Spaja se bluetoothom s ostatkom vašeg tehnologije u dokolici. Ima mogućnost preciznog postavljanja temperature, što znači ako vaš posebni ALE želite piti na 12.6 stupnjeva, onda tako neka i bude. A tu je i upravljiva ambijentalna LED rasvjeta.

Tu su i ugrađeni zvučnici, ako vam se baš umjesto postojećeg surrounda sluša baš, eto, stol. Naravno USB priključke za punjenje vaše gadgeterije ne trebamo ni spominjati.

Za kraj evo i naših two cents ovo projektu – staviti strujni priključak ispod stolića jer ružno j i nepraktično ovako bočno i naravno zašto ne ugraditi bežićno punjenje mobitela, a ono što pak najviše nedostaje je sintetizator hrane