BEERJET 6 Mobilna pivnica kapaciteta točenja 500 litara na sat

Planirate redizajn kuhinje, strastveni ste ljubitelj pive i česti domaćin raznih druženja?

Iako je ovaj dispenzer namijenjen stadionima, arenama, kocertima i drugim mjestima gdje se javlja potreba za masovnom potrošnjom pive, možda bi svoju primjenu mogao pronaći i na domaćim raznoraznim festivalima pive, ili kako smo i naveli prije, u kućnoj primjeni. Zašto ne?

Jedini je problem eto što najiskrenije ne vjerujemo da postoji ikoja zanatska ili craft pivovara u široj okolici koja bi ga uspješno iskoristila u njegovom punom kapacitetu. A što pak se tiće kućne primjene potencijalni problem je što jednom otvoreni keg morate popiti u relativno kratkom roku. Dakle, ništa što nije rješivo.

https://youtu.be/zBFVm16VaRo

Beerjet 6 mobilna pivnica, a kako ćemo klasificirati ovaj dispenzer pive, može dostaviti šest piva za manje od deset sekundi. E, gospodo, to je six-pack.

Da bi se to postiglo, koristi se pneumatski sustav za naginjanje stakla, slavine s automatiziranim odabirom volumena, odnosno količine pive po čaši te priručno računalo koja upravlja cijelim sustavom.

Računalo također omogućuje postavljanje brzine točenja, količinu pjene, te prati radni tlak i temperaturu piva i to sve putem mobilne aplikacije.

A ako pak nestane struje, nema problema, pivo i dalje možete točiti dobrim starim metodama ručnog točenja.

Sa svojih 150 kilograma te malo povećim dimenzijama, a uz gore već navedene razloge, teško i nepraktično je ovu pivnicu ugrađivati u vaš habitat, mada iskreno vrlo lako se možemo vidjeti u posjedovanu jednoga. Doduše možda je inačica sa 6 točionika malo previše, ali to nije problem jer postoji i onaj s 4 točionika.

Proizvod je toliko dobar da ga još nema u prodaji, ali svakako, ako vam je zapeo za oko, možete ga naručiti i pričekati kada će krenuti dostava ili jednostavno sjest u auto i posjetiti proizvođača u susjednoj nam Austriji.