TO JE STIL, STARI MOJ Ove cipele kriju telefon, novčanik, švicarski nož, uređaj za praćenje…

Ne nagovaramo vas da se pridružite nekoj tajnoj agenciji, koja treba posmicati bezbroj neprijatelja da bi uspostavila svjetski mir, ali ako vas je ikada privlačila međunarodna špijunaža, imamo pravu obuću za vas.

Elegantne cipele izrađene od fine jelenje kože su možda malo manje prikladne za špijunski posao od, recimo, poznavanja borilačkih vještina, ali Tajna cipela (Secret Shoe) britanske tvrtke Oliver Sweeney definitivno će zadovoljiti vašu strast… Itekako!

Proizvođač luksuzne obuće je u suradnji s VeryFirstTo.com uspio napraviti cipele s odjeljcima skrivenima ispod uložaka, u koje se bez problema mogu smjestiti po tri uređaja.

Derby Shoe vam omogućuje izbor između 12 spravica: najmanji mobitel na svijetu, sićušna videokamera, mini švicarski nož, uređaj za praćenje, kapsula za novac,  kapsula za lijekove, kompas, USB stick, prsten za “najnaprednije beskontaktno plaćanje”…

Ne biste vjerovali, ali u cipelama ima mjesta i za ključeve vaše kuće.

Još jedna totalno frajerska opcija koja će vam dobro doći u slučaju da vas netko veže i potom baci u, recimo, neku tamnicu, su vezice. Izrađene su od kevlara, što znači da mogu poslužiti kao pilica koja je dovoljno snažna da može rezati drvo i plastiku.

Budući da su špijuni poznati po vrhunskom ukusu, svaka cipela se ozrađuje po posebnoj narudžbi u Italiji, dok jelenja koža dolazi iz Škotske. Odlučite li se na kupnju, iz Sweeneya će vam se javiti kako biste dogovorili koju veličinu trebate i kojih šest uređaja želite sakriti daleko od znatiželjnih očiju.

 

Možete naručiti i da vaše ime utisnu na kožni potplat, ali to ne preporučujemo jer biste se tako mogli odati.

Cipele u crnoj, smeđoj ili prirodnoj boji kože možete kupiti po cijeni od 2715 dolara. Ne brinite, nećemo nikome reći ako se odlučite na kupnju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.