Gospodo, treba li vam doista povećanje spolnog organa?

Prije svega imam neku potrebu se ispričati vama gospodo što potežem pitanje ove teme, ali na kraju krajeva i mi smo muškarci i imamo ga takvim kakvim ga imamo, pa nije na odmet i baciti pokoju riječ odnosno mišljenje na temu povećanja muškog spolnog organa, odnosno popularnim keywordom – povećanje penisa.

Da budem iskren, osobno se nikad ne bih upuštao u to i nekako sam mišljenja da imaš ono što imaš i radiš najbolje s onim alatom kojeg imaš. Stvar doista je u tehnici i načinu vođenja ljubavi, seksualnog čina, a ne u alatu s kojim raspolažeš.

Postoje operativni zahvati, ali mislim da su preskupi i riskantni. Postoje tabletice, dodaci prehrani, ali čemu? Koliko one omogućile povećanje alata, vjerojatno u nekom drugom dijelu organizma isto toliko rade i štetu. Postoje i vježbe, jer naš penis je većim dijelom mišić koji kao i svaki drugi mišić na tijelu raste i povećava se vježbom.

Što muškarac dobiva povećanjem penisa?

Malo dubljim razmišljanjem dolazim do zaključka da bi to bio prilično džentlmenski potez, jer za muškarca je čin seksualnog zadovoljstva jednak bez obzira na duljinu njegovog alata. Naravno, govorim hipotetski jer radim i raspolažem samo s jednim alatom kojeg ne mijenjam po potrebi.

Ono što bi bilo svojevrsni krajnji cilj je to da se veličinom alata želi pružati više zadovoljstva partnerici, ili partneru. Što je po meni sasvim prihvatljivo i nesebično. No, posavjetujete li se s partnericama, ženama, prijateljicama, doći ćete do spoznaje da, iako je veličina alata usputna stvar, duljina nije toliko bitna, koliko širina, radijus.

Logičnim razmišljanjem znate i zašto.

 

Iako ste se ponadali da ćemo ovdje navesti neki iznimno učinkovit nikad viđen džentlmenski način za povećanjem penisa, u krivu ste. Ali ćemo vas zato obogatiti znanjem i jedino na što ćemo vas uputiti je knjiga Mantaka Chie – Taoist Secrets of Love koja ima svojih 285 stranica istinskog užitka. Savjetujemo vam stoga da vrijeme potrošeno na masiranja, navlačenja, udaranja i tko zna čega sve ne po spolnom organu, utrošite na ove tajne vođenja ljubavi.

Slobodno se dakle posavjetujete i sa ženama, i vjerojatno će vam, one koje su iskrene, reći da je ipak najveća tajna u tehnici, a ne u veličini.

Mada, ako se spustimo na onaj “muški” nivo, veličina alatke ipak služi u svrhu komparacije i dokazivanja veće muškosti. Tako da, ipak osobe koje upuštaju u to prije svega rade to zbog sebe, radi punjenja vlastitog ega i postizanja tamo nekog “wooow, kak’ je veliki” efekta kad se skinu pred partnericom. Nažalost performans nakon tog, je sve samo ne “wooow”.