IPAK JE TO SIN CITY Las Vegas pokušava preuzeti rekord za najveću orgiju na svijetu

Las Vegas, svjetski poznati Grad Grijeha, odlučio je opravdati svoj naziv i tijekom festivala seksa organizirati pokušaj obaranja svjestkog rekorda za najveću orgiju. Misle da će nadmašiti Tokio bez ikakvih problema.

No, seksualni entuzijasti iz Menage Lifea nadaju se da će to promijeniti 2. lipnja, predzadnjeg dana Sin Cityja 8, petodnevnog festivala posvećenog tjelesnim užicima na koji se može ući isključivo u toplesu.

Bit će tu ​​radionica, kao npr. Osnove senzualnog vezivanja, Smijeh priprada u tamnicu ili Uvod u životni stil / Suglasnost 101); bit će i predstavljanja seksualnih igračaka, nestašnih zabava – party kojim počinje raskalašeni vikend zove se Foreplay (Predigra), dok bazenske Bunny Style zabave odaju priznanje Hughu Hefneru – i zasigurno kao jedan od vrhunaca festivala: pokušaj obaranja rekorda za najveću orgiju na svijetu.

Zapravo: neslužbenog rekorda za najveću…

“Mogu potvrditi da to nije rekord koji priznajemo ili pratimo”, izjavio je Guinnessov predstavnik. “Zato nećemo poslati predstavnika Guinnessovog svjetskog rekorda na mjesto ovog događaja”.

Na pitanje o neovisnoj provjeri, predstavnik Menage Lifea kratko je rekao da će tvrtka brojati odricanje od odgovornosti koja će potpisati prijavljeni sudionici. Prag su postavili na 500, jer trenutno neslužbeni svjetski rekrod drži jedan događaj koji je 2006. godine održan u Tokiju, na kojem je “nastupilo” po 250 žena i 250 muškaraca.

Solo muškarcima pristup zabranjen

“Nadmašit ćemo taj broj od šale”, piše web stranica Menage Life. “Predviđamo tisuću plus sudionika za ovaj monumentalni događaj. Ipak je ovo Sin City”.

Svi zainteresirani moraju kupiti odgovarajuću Sin City 8 propusnicu za orgiju (parovi plaćaju 200, a solo žene 25 dolara), doći s registriranim partnerom (solo muškarcima je pristup najstrože zabranjen) i obavezno pokazati osobnu prije nego se bace na posao.

“Uzajamni pristanak” strogo će nadgledati zaštitari, koji također dolaze iz “takvog načina života”, piše web stranica. Svi oni koji će grabiti bez dopuštenja ili biti uporni nakon što im je rečeno “ne”, bit će udaljeni s mjesta događaja.

Sudionici će također dobiti besplatne kondome, lubrikante, ručnike, sredstva za dezinfekciju ruku i ostale higijenske i seksualne potrepštine, a organizatori obećavaju čisti prostor s jasno označenim i odvojenim posudama za odlaganje otpada i posteljine.

Također će dijeliti maske za one kojima je bitna diskrecija, ali će time i odati počast velikoj seksualnoj fantaziji Oči širom zatvorene (Eyes Wide Shut).

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.