Fantastičan spot za Absolut votku u kojoj sudjeluje pregršt golih Šveđana

Absolut je objavio spot u kojem goli zaposlenici promoviraju savršenu transparentnost ovog pića

“Votka koja ništa ne skriva” uvodne su riječi domaćina ovog spota Gunnara. Naime, on će nas sljedećih skoro tri minute potpuno gol upoznati s cijelim procesom dobivanja votke. Naravno autori spota su se pobrinuli da pikselizacija uvijek pokriva ono što treba sakriti

Prvo nas Gunnar upoznaje sa lokalnim Åhus žitom iz kojeg rade votku, te nas upoznaje s Larsom, glavnim farmerom, koji je naravno gol.

Nakon toga kreće kratka tura jezerima Åhusa, zatim Absolutova biciklistička stanica usred najveće gužve te polako ulazimo u pogon same tvornice, točnije destilerije. Zajedno s, naravno golim, kolegama Gunnar nam predstavlja procese neutralne CO2 destilacije, samoodrživi etos te progresivni pristup destilaciji votke.

Na kraju okružen svojim golim kolegama, Gunnar doslovno objašnjava i najbitniji sastojak koji ide u Absolut votku, a to su sami ljudi.

U dodatnoj objavi za javnost iz tvrtke su objasnili da je spomenuta golotinja tu kao metafora te da svi radnici destilerije Åhus u normalnim okolnostima nose odjeću.

Spot je režirao Sam Hibbard, a proizvodnju potpisuje londonska agencija BBH London.